Jestem za tym, żeby w Polsce zlikwidować patologię w postaci cennika za 100 g ryb czy czegokolwiek innego w restauracjach. Jakoś w przypadku schabowego, czy innych dań nie ma z tym problemu. Podajesz w menu ile mniej więcej waży sztuka i tyle w temacie. Dasz więcej, trudno. Dasz mniej - możesz mieć problemy i licz się z tym. Byłby to koniec z paragonami grozy, bo kucharzowi się ukroilo 30 kilo. Może być?
źródło: temp_file7752166419800361465
Pobierzbyłbyś za likwidacją cenników za 100 g w restauracjach?
- tak 84.3% (91)
- nie 15.7% (17)





źródło: image
PobierzPo prostu ogranicz tłuste mięsa i nabiał. Nie tylko ze względu na kalorie jest to korzystne, ale i ze względu na zdrowie. Wybieraj chude i jedz więcej warzyw.
Ta książka jest skrajnie głupia i wprowadza do obiegu kolejny problem, którego nie ma, a.z.ktoryn wszyscy walczą