Odpalam kanał kulinarny po godzinach
Od kiedy pamiętam fascynowałem się dobrym jedzeniem, a pierwszą pizzę zrobiłem w wieku 10 lat. Nigdy jednak nie sądziłem, że będę gotował w Internecie. W wyniku spontanicznej decyzji mam kanał i zapraszam na pierwszy rozgrzewkowy short. Wkrótce bardziej wyszukane treści!
TheOnlyStiffMaster z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 7
- Odpowiedz
Komentarze (7)
najlepsze
Dopiero wtedy masz szansę na to, że użytkownik zostanie na Twoim kanale na dłużej niż na jednego szortsa. Algorytmy widzą również to.
Wszedłem na Twój kanał niedługo po tym, jak wrzuciłeś post na mirko. I z tego co widzę, ilość subskrybentów raczej stoi w miejscu.
Nie mogło być inaczej, skoro wrzuciłeś po prostu poprawny film. Poprawny, bo ani dobry, ani zły - po prostu przeciętny.
Ciężko go nawet skomentować, bo ani nie ma go za co pochwalić, ani nie ma się za bardzo do czego przyczepić.
Gdyby filmów na kanale było kilka, miałbyś dużo większą szansę na interakcję