Kremówka z ciasta francuskiego. Jak zrobić ciasto na cieście francuskim? Przepis
Kremówka z ciasta francuskiego. Jak zrobić ciasto na cieście francuskim? Przepis na szybkie ciasto. Składniki 2 opakowania ciasta francuskiego Krem 1 litr mleka 10 dkg masła 1 szklanka mąki pszennej 1/2 szklanki mąki ziemniaczanej 1 szklanka cukru wanilia *szklanka o pojemnoś
franciszek-murarz z- #
- #
- 3
Komentarze (3)
najlepsze
Ciasto francuskie z tytki do tego krem w proszku do zmiksowania z mlekiem (taki co masła nie trzeba żeby było szybciej i taniej). Jest ciasto za mniej jak 10 PLN Jak i tak kupiliśmy litr mleka to można zrobić z podwójnym kremem.
Po drugiej stronie stoi kremówka z ciasta francuskiego robionego w domu z ucieranym na maśle kremem budyniowym. Po pierwsze drogie po drugie bardzo kaloryczne po trzecie