Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Joł na ile przed zamknięciem KFC mają zwyczaj nie przyjmowania zamówień, tylko serwowania to co zostało? Trochę mnie dzisiaj #!$%@?ło jak przyszedłem 10 minut przed zamknięciem i mnie poinformowano, że tak się dzieje (przynajmniej w tym konkretnym lokalu) godzinę przed zamknięciem i zostały tylko jakieś wyraźnie przesuszone odpady... dodam, że ogólnie omijam tą konkretną miejscówkę, bo już kilka razy miałem delikatne problemy żołądkowe na dzień po po zamówieniach tam. Ale że dzisiaj akurat byłem w okolicy i mi się spieszyło, postanowiłem zaryzykować. Trochę mnie #!$%@? strzelił bo musiałem cisnąć do innego otwartego dłużej, co mnie spóźniło z dotarciem do celu 45 minut. Normalnie pewnie bym odpuścił, ale że miałem zły dzień, to poprosiłem o "kierownika zmiany" i mu wygarnąłem, że się poskarżę do centrali, na co ten był wyraźnie posrany. Co myślicie, zgłosić ich czy olać? Czy to norma u nich? Nie będę tagował knajpy o którą chodzi żeby nie wypaczać odpowiedzi przez spam ewentualnie zaangażowanych w opisany proceder, dlatego zapodam inne, ale myślę skierowane do obeznanych w temacie xD #fastfood #mcdonalds #kiciochpyta #pysznepl #jedzenie #jedzzwykopem



· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
· Autor wpisu pozostał anonimowy dzięki Mirko Anonim

  • 6
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Zamiast pisać na wykopie, napisałbyś zapytanie co centrali i byś się wszystkiego dowiedział. KFC mimo, że to sieciówka i powinna mieć jakieś standardy, z tego co słyszałem od pracowników to nie mają żadnych i nic nie przestrzegają, równie dobrze możesz iść do obszczanej budy z kebabem i standard przestrzegania bezpieczeństwa żywności będzie prawie taki sam. W Mcdonald jak coś jest po terminie, nieświeże według ich standardów jest wywalane, w KFC
  • Odpowiedz
@mirko_anonim niestety KFC to jeden wielki syf i burdel. Kiedyś w niedzielę rano w trasie chcieliśmy skorzystać z oferty śniadaniowej i co nic z niej nie było dostępne bo oni jajek mają a z reszty to można było zamówić dosłownie 3 pozycje.
Swoją drogą to co kieruje człowiekiem iść do lokalu w którym nie raz czy dwa miało się problemy?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: też bywałem czasem przed zamknięciem i też mówili, że tego tego i tego już nie ma, i mogę wziąć tylko to i to. Rozumiem w sumie, muszą jakoś wygaszać te maszyny, a na zaś nie robią bo potem może zostać.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @lentilek: @sberatel : doświadczenie mam takie, że jak kiedyś dostałem wyraźnie przesuszone kurczaki, zrobiłem foto, wysłałem do centrali, to przeprosili i dali rabaty. Więc myślę nie jest do końca tak, że mają to totalnie gdzieś. Tutaj problem jest nieco inny, bo chodzi konkretnie o ich standardy jeżeli chodzi o zamykanie lokali. Chciałem się dowiedzieć, czy ktoś wie, czy takie są, bo nie chce mi się problemu
  • Odpowiedz