Wpis z mikrobloga

#oswiadczenie #truestory #bekazpodludzi #oswiadczeniezdupy #4konserwy

Dzisiaj jakiś żartowniś rozesłał mailem do wielu instytucji na terenie całego kraju fałszywy alarm bombowy.

Również dzisiaj mój syn (5 lat), potrzebował karetki (karetkę wzywał lekarz ).

Niestety, sam go wiozłem do szpitala, bo z powodu alarmu karetka nie mogła przyjechać (szacowany czas 40 minut)...

Mam nadzieję, że zapłacisz z własnej kasy za swoje głupie żarty...

A tak od siebie to chętnie bym ci je....ą ze łba... przegrywie...
  • 20
@aaandrzeeey: Jechałem właśnie dzisiaj do US i już myślałem że coś #rozdajo bo tyle Grażyn po za kościołem to nie widziałem, chyba, że na otwarciu biedronki. Ja tu z deklaracją VAT, a mnie tu babka zatrzymuje ze śmiechem na ustach - myślę, że pewnie na coś będą namawiać - obok stoi jeszcze namiot z napisem Urząd Skarbowy;| Ale podchodzę i mówi, że nie można wchodzić i co chciałem załatwić. I ogólnie
@aaandrzeeey: Nie. To wina idiotów w służbach i urzędach, którzy w takich sytuacjach zarządzają ewakuację, aby "się wykazać". Gdyby, tak jak napisał @franekfm, ktoś stworzył bota, który będzie codziennie wysyłał anonimy do wszystkich instytucji w kraju, to oznacza że może on w ten sposób sparaliżować całe państwo? To takie proste? :)

To po ładujemy tyle kasy w wojsko? Przecież wystarczy stworzyć bota, który w razie wojny będzie wysyłał anonimy do
@plusujemny: To tylko wina #!$%@? ludzkich pracujących w mediach.

Szkoda, że takie gównoburze nie wybuchają z powodu strat finansowych czy nawet czasami ludzkich (gdy celem np. jest szpital) w przypadku fałszywych alarmów. A takie przypadki zdarzają się znacznie częściej niż realne zamachy.