Aktywne Wpisy
ewataewa +5
Czy w historii ogólnie pojętych #patostreamy, #kononowicz #danielmagical itp, czy influencerów z #famemma #highleague #primemma idt, był jakikolwiek 'bohater', który cieszył się u nas sympatią od początku do końca, czy każdy już poczuł, że łaska wykopu na pstrym koniu jeździ? Komu było najbliżej? Ozdóbka miał pod górkę, czy raczej był lubiany od deski do deski? Nie pamiętam :)
Antibambino +7
Dzisiaj jakiś żartowniś rozesłał mailem do wielu instytucji na terenie całego kraju fałszywy alarm bombowy.
Również dzisiaj mój syn (5 lat), potrzebował karetki (karetkę wzywał lekarz ).
Niestety, sam go wiozłem do szpitala, bo z powodu alarmu karetka nie mogła przyjechać (szacowany czas 40 minut)...
Mam nadzieję, że zapłacisz z własnej kasy za swoje głupie żarty...
A tak od siebie to chętnie bym ci je....ą ze łba... przegrywie...
EDIT:
więc pytanie jest a bo będzie jak ktoś nie wyśle anonimu i zginą ludzie.
#bekazlewactwa
@aaandrzeeey: co byś zrobił?
Komentarz usunięty przez autora
To po ładujemy tyle kasy w wojsko? Przecież wystarczy stworzyć bota, który w razie wojny będzie wysyłał anonimy do
zgłoś anonim o bombie challenge
, jakiś czas temu była fala zgłoszeń w jakiejś szkole, w dniu ... sprawdzianów :-)
Szkoda, że takie gównoburze nie wybuchają z powodu strat finansowych czy nawet czasami ludzkich (gdy celem np. jest szpital) w przypadku fałszywych alarmów. A takie przypadki zdarzają się znacznie częściej niż realne zamachy.