Aktywne Wpisy
zdarza mi się podejmować nierozsądne decyzje finansowe, ale potem słyszę, że ktoś robi wesele za 80k z którego nawet połowa się nie zwróciła.
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
no ale musi być z pompą, DJ radiowy za 8k żeby sąsiedzi widzieli xD
To trzeba mieć coś z deklem
#praca #integracja #warszawa #programowanie #programista15k
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
Za dwa tygodnie mamy zjazd naszego polskiego oddziału. Macie może jakiś fajny pomysł co zrobić w ramach integracji? Kręgle? Billard? Trochę to jest oklepane -_-
#moderacjacontent
Gdzieś w regulaminie jest że jeden wpis pod tagiem to już spam/flood? Dodatkowo jest gdzieś lista tagów w osobami które mogą ich ozywać?
@wykop
Naprawdę uważasz, że nie da się krytykować kogokolwiek bez obrażania?
@wykop: w którym momencie jednokrotne uzycie tagu jest pogwłaceniem regulaminu co? bo to że nie potraficie ogarnąc
@wykop: bardzo dobra decyzja. Mam pytanie: czy moderacja będzie reagować także w przypadku śmiecenia w innych tagach? Od czego to zależy?
@fir3fly: Raczej chcemy dążyć do tego, abyście to Wy kontrolowali treści w tagach, wokół których się skupiacie. Myślimy także o tym by oddać w Wasze ręce możliwość ustawiania grafiki oraz opisu tagu.
Poza osobistymi tagami pojawiały się również we wpisach tejże osoby tagi #eu4 #europauniversalis (gra pc - strategiczna) i one mają tyle wspólnego co kutasy w średniowiecznych szatach ze żwirkiem dla kota. Zgłosiłem oczywiście i zgłoszenie zostało przyjęte jako błędne.
Ktoś mi potem