Wpis z mikrobloga

@xolur: to niech sobie k---a kanał zamknięty zrobią, póki co każdy moze sobie tagowac jak chce i kiedy chce i usuwanie wpisu bo ktoś to uważa za flood jest k------o słabe
  • Odpowiedz
@Deykun: Uważam że to usunięcie wpisu jest tak k------o idiotyczne że jest mi powaznie żal osoby któa to zgłosiła i następnej co to usuneła, jest mi wstyd że wszyscy we 3 należymy do tego samego gatunku
  • Odpowiedz
@steemm: Nie jestem jakimś aktywnym działaczem wykopu i nigdy jakoś na administracje nie miałem powodu narzekać, ale po tym co widze to... szkoda słów. Dzisiaj jeszcze widziałem w tagu spam rene i nic z tym nie zrobiono. Nie mówiąc już o moich zgłoszeniach, które odrzucili. Szkoda słów.
  • Odpowiedz
@steemm: Celowo błędnie tagujesz swoje treści, utrudniając innym docieranie do informacji, które ich interesują i przywołując ich do postów niezwiązanych z tematem, a masz pretensje o to, że to my się tu źle zachowujemy? Naprawdę nie masz nic sobie do zarzucenia? Ciekawa postawa. Wrzucając tego typu treść musiałeś liczyć się z tym, że zdenerwujesz takim zachowaniem osoby skupione wokół tagu #programowanie Powiedz, naprawdę to było konieczne z Twojej
  • Odpowiedz
@wykop: no i w którym momencie programowanie pralki nie spełnia wymagan tagu #programowanie ? po za tym póki co nie ma tu tagów prywatnych, wołanie ludzi w tagach nie jest złamaniem regulaminu, więc usuwanie takich wpisów raczej normalne nie jest, a jak ktogoś to denerwuje to przeciez sa czarne listy nie?
  • Odpowiedz
Z regulaminu: Użytkownicy są zobowiązani do powstrzymania się od jakichkolwiek działań mających na celu manipulowanie treściami lub wynikami Znalezisk w Serwisie Wykop.pl, do nie spamowania Serwisu Wykop.pl oraz do powstrzymywania się od jakichkolwiek działań mogących utrudnić lub zakłócić funkcjonowanie Serwisu Wykop.pl i korzystanie z usług Serwisu Wykop.pl w sposób uciążliwy dla innych Użytkowników.

@wykop: w którym momencie jednokrotne uzycie tagu jest pogwłaceniem regulaminu co? bo to że nie potraficie ogarnąc
  • Odpowiedz
Celowo błędnie tagujesz swoje treści, utrudniając innym docieranie do informacji, które ich interesują i przywołując ich do postów niezwiązanych z tematem

@wykop: bardzo dobra decyzja. Mam pytanie: czy moderacja będzie reagować także w przypadku śmiecenia w innych tagach? Od czego to zależy?
  • Odpowiedz
bardzo dobra decyzja. Mam pytanie: czy moderacja będzie reagować także w przypadku śmiecenia w innych tagach?

@fir3fly: Raczej chcemy dążyć do tego, abyście to Wy kontrolowali treści w tagach, wokół których się skupiacie. Myślimy także o tym by oddać w Wasze ręce możliwość ustawiania grafiki oraz opisu tagu.
  • Odpowiedz
@wykop: jeszcze raz zapytam, gdzie w regulaminie jest iż tagi są prywatne i można ich uzywac w określonym tylko celu. bo to co przytoczyliście nijak ma się do mojego wpisu.
  • Odpowiedz
@steemm: @wykop: Kiedyś pewna osoba miała swoją jakąś gierkę co ludzie jakieś bzdury wymyślali i ta osoba te bzdury układała na mapie.

Poza osobistymi tagami pojawiały się również we wpisach tejże osoby tagi #eu4 #europauniversalis (gra pc - strategiczna) i one mają tyle wspólnego co kutasy w średniowiecznych szatach ze żwirkiem dla kota. Zgłosiłem oczywiście i zgłoszenie zostało przyjęte jako błędne.

Ktoś mi potem
  • Odpowiedz