Wpis z mikrobloga

Cieszy mnie i jestem niezmiernie dumny z tego, że przyszło mi pracować na uniwersytecie LGBT friendly, na którym żadna z osób nie będzie czuła się dyskryminowana oraz gdzie istnieją grupy i organizacje, które pracują na tym, aby takie osoby nie czuły się w żaden sposób piętnowane.

Jestem ciekaw kiedy na polskich uniwersytetach zaczną pojawiać się tego typu organizacje, bo jak na razie skutkiem ich braku jest odpływ ludzi ze względu na brak tolerancji i obecną homofobię oraz mowę nienawiści.

#lgbt #neuropa #4konserwy
d.....k - Cieszy mnie i jestem niezmiernie dumny z tego, że przyszło mi pracować na u...

źródło: comment_6xdBtCDY5wGLYO2kmHIsHwv2lZGdWO3T.jpg

Pobierz
  • 103
  • Odpowiedz
Jeżeli z Polski do UK emigrują również mniejszości seksualne to muszę przyznać, że jest to jedyny pozytywny element tego zjawiska. Chociaż wolałbym żeby emigrowali do Niemiec ( ͡º ͜ʖ͡º)

• Odpowiedz
@spatsi: Okej, masz rację. Ja jednak uważam, że bez wszechogarniającej środowiska LGBT potrzeby uzewnętrzniania się i walki o tolerancję nie byłoby tylu szykan. I zdania nie zmienię. LGBT samo nakręca ten kołowrotek.
  • Odpowiedz
@dzordzyk: czytanie mirko ostatnimi dniami daje mi +5 do wizyty na onkologi. niby tacy oswieceni i madrzy, wolny rynek zuulugulu bec dopoki nie przyjdzie kwestia gejow, obcinania kieszonkowego i banowania trolli.

#!$%@? sie tak do czlowieka ktory wyrazil swoje poparcie? no i co? a ze jakubiak #!$%@?? no i #!$%@?, kazdy niech mowi co chce. nie dziwcie sie tylko czemu jest taka afera w mediach, bo tiger po prostu poparl
  • Odpowiedz
@cumana: jak się nie ujawniają to nie mi nie przeszkadzają ale mówimy teraz w kontekście homopropagandy. Zresztą wiadomo po co się ich promuje, homosie są dzisaij tym dla komuny czym byli robotnicy kilkadziesiąt lat temu. Pisali o tym wybitni lewacy już w latach 50, potwierdzają to również oficerowie KGB (vide popularny tutaj wykład Jurij Bezmienowa). Celem tego tałatajstwa jest rozbicie kultury i zniszczenie cywilizacji zachodniej. Potem będzie można działaczy homosiowych
  • Odpowiedz
@Nadrill: Odsyłam do wykładu Bezmienowa, podaje On tam przykłady z historii w których takie działania były podejmowane. Zamiast wstawiać głupie obrazki, doucz się
  • Odpowiedz
@Velati: wybacz, ale wole czerpac wiedze z ksiazek i obserwacji a nie ogladania wywiadow bylego agenta kgb. moze i ma racje w pewnych kwestiach, ale ja moge znalezc inna powazana osobe ktora sadzi inaczej i tak w kolko.
  • Odpowiedz