Aktywne Wpisy
#gielda #xtb
XTB reklamuje się mówiąc, że oferuje 0% prowizji na zakup akcji i ETF do 100.000EUR miesięcznie. Wydaje się, że ich marketing celuje głównie w "przeciętnych" ludzi (XTB jest sponsorem KSW, Kanału Sportowego, Kanału Zero), a średnia zarobków w Polsce to około 2.000EUR.
Mało, który Polak kupujący akcje/ etf przekracza ten miesięczny limit, a serwery, pracowncy w liczbie 1000+, nieruchomości, reklamy itd same się nie opłacą. Odpowiedzią są oczywiście kontrakty CFD, ryzykowne instrumenty finansowe z dźwignią, na których większość grających traci.
Pewnie
XTB reklamuje się mówiąc, że oferuje 0% prowizji na zakup akcji i ETF do 100.000EUR miesięcznie. Wydaje się, że ich marketing celuje głównie w "przeciętnych" ludzi (XTB jest sponsorem KSW, Kanału Sportowego, Kanału Zero), a średnia zarobków w Polsce to około 2.000EUR.
Mało, który Polak kupujący akcje/ etf przekracza ten miesięczny limit, a serwery, pracowncy w liczbie 1000+, nieruchomości, reklamy itd same się nie opłacą. Odpowiedzią są oczywiście kontrakty CFD, ryzykowne instrumenty finansowe z dźwignią, na których większość grających traci.
Pewnie
onionhero +81
Prawdopodobnie nikt nie zostanie pozwany. Zrobiliście mu taki fejm, że tylko się cieszy i pozdrawia @Elfik32.
Niemniej stwierdził, że poza kilkoma wyjątkami, jest tu sama gimbusiarnia – jak ktoś myśli, że więcej waży, więc by z nim wygrał na uklepanej ziemi, to by się zdziwił. Jest szczupły, ale widziałem, jak rozkłada na glebie gościa ważącego 30 kg więcej (zawody sambo). Za 3 dni będzie z powrotem i sam pewnie coś napisze, ale powiedział, że jak ktoś ma jeszcze jakiś problem, to go wyzwie na pojedynek, jego kumpel z filmówki całość nagra i wrzuci na YT.
Czeka na chętnych. Miejsce: Kraków, Zakrzówek.
@Szfajcar: to może też 17 września? Walką wieczoru będzie donmuchito i ten drugi, a samiec może wystąpić w roli supportu.
@Szfajcar: no to ze średnim workiem kartofli da se rade
@Zydomasoneria: Przypadkiem ja i jak się niedawno widziałem z dowódcą, to MSW się dowiedziało, że o tym napisałem, ale skoro mi nie wierzycie, to nie ma sprawy. :)
Dobiega na mirko w 5 sekund... a Ty?