Wpis z mikrobloga

@Wirtuoz: ból dupy jest taki ze wydają grę. Za 200 złota. Czy tam ile. Gdzie powinno być co najwyżej dlc do 4 za 50. Bo mniej różnic widza ludzie miedzy tym a 4 niz mieczy 3 a 4. Do tego oczywiście sie sprzeda. Bo fanboye zawsze wszystko kupią. A ea wyłączy serwery do 3 i zostanie przesiadką albo na nowego bf albo na 4. Dlatego ludzie za pewne maja ból
  • Odpowiedz
@Wirtuoz: pewnie jakby mogli to by nie płakali tak ze zamknęli multi w bc xD a teraz 3 dają. Wiec narobią smaka. Wiara połącze. Ci co kupili. Ci co za free pewnie znajda co innego albo zakupią nowsza cześć. Taki marketing i łapanie klienta. Bo gra go wciągnie. To zamiast co innego kupi nowsza wersje. Bo stanie sie fanem albo po prostu z przyzwyczajenia
  • Odpowiedz
@Wirtuoz:

@Wirtuoz: daj link do tego gameplayu a nie #!$%@? farmazony, jakbys nie byl fanboyem to by ci wisialo czy ktos psioczy na ta gre czy nei, ale widac ci bardzo zalezy i masz bol dupy o to ze inni maja bol dupy o nia :D xD ja mam #!$%@? na nia, bo nie jestem juz fanbojem zadnej gry :D ale zobacze co w trawie piszczy xD
  • Odpowiedz
@Wirtuoz: W dużym skrócie bo nie mam weny i za mało ogarnąłem mechanikę gry, nie będę krytykował czegoś, czego do końca nie rozumiem. A czego nie rozumiem? Chociażby tego, czemu policja także kradnie(?) pieniądze, które leżą w jakichś tam punktach.

Ogólnie ea zastosowało tę samą technikę co w bf4. Kod sieciowy w becie zarówno bf4 jak i hardline był/jest lepszy niż ten, który znalazł się w finalnym bf4. Prawdopodobnie to samo zrobią w finalnej wersji hardline.

Optymalizację pominę, bo to jeszcze beta, chociaż nie rozumiem jak można to skopać, robiąc grę na już gotowym silniku, dodając tylko mapy, bronie i
  • Odpowiedz