Aktywne Wpisy
zeszyt-w-kratke +17
Poznałem dziewczynę na #tinder widzieliśmy się 3 razy (były to długie spotkania po 5-6 godzin) jest mega sympatyczna i miła. Ogólnie od początku byliśmy nastawieni na szukanie dłuższej relacji. Widzieliśmy się tylko 3 razy ze względu na to, że ona wyjeżdża na studia do innego miasta. W piątek napisała mi, że chce mnie zaprosić do swojego domu rodzinnego na jej imieniny i jej imprezę rodzinną gdzie będą jej rodzice, brat z żoną
BozenaMal +239
Belgijscy górnicy w windzie kopalnianej po całym dniu pracy. 1900 rok. Koloryzowane.
#ciekawostki #ciekawostkihistoryczne
#ciekawostki #ciekawostkihistoryczne
Jakie nowe anime polecacie? Takie fajne i wciągające? Coś w gatunku Attack on Titan albo Bleach?
Ale żeby było z rozmachem i żeby tak wciągało aby się chciało obejrzeć następny odcinek?
Mirai Nikki, Kill la Kill, Magi, Fate/Zero. Proponowałbym od prawej.
A zresztą, polecę to, co zawsze:
Mahou Shoujo Madoka★Magica (choć to 2011, ale warto)
Fate/Zero (j/w, prequel starszej serii, która w tym roku będzie miała premierę remake'u - Fate/stay night)
Suisei no Gargantia
Psycho-Pass (2012-2013)
Bakemonogatari (i sequele + prequel; pierwsza seria z 2009, najnowsza skończyła się niedawno, a w tym roku kontynuacja)
Nisekoi - niedawno się zakończyła emisja
Shinsekai yori (2012-2013)
Steins;Gate (2011, ale must watch)
Sword Art Online
@lmao:
Dzięki, moja lista poszerzona. Teraz już mam co oglądać :)
Inna sprawa, że w okresie od 2013 nic poza Kill la Kill godnego polecenia, a spełniającego ww. warunki sobie nie przypominam.
@ryhu:
Nie moja wina, że w ciągu ostatnich sezonów nie było nic na miarę większości tytułów, które podałem. A zapoznaję się regularnie z większością serii od kilku sezonów właśnie (to, że większość dropuję, to inna bajka ;)). Patrzę na swojego MAL-a i podaję to, co mam 8 i wzwyż, czasem jakieś siódemki. To, że tam się za wiele nowego nie pojawia świadczy o tym, że na to nie zasługuje.