Wpis z mikrobloga

Żołnierze #wykoparmy #bf3 .

16 czerwca upływa czas na który wykupiliśmy serwer od naszego aktualnego dostawcy. Oznacza to, że jeśli będziemy chcieli dalej grać to należy znów wykonać zbiórkę pieniędzy. Pozytywnie nastraja mnie fakt rozdawania za darmo BF3 bo zrobiło się nas o wiele więcej :)

Dwie rzeczy, które powinniście wiedzieć:

1) Każdy kto się dołoży do serwera dostanie VIPa (będzie w pierwszej kolejności wchodził na serwer - ewentualnie kickując ludzi, którzy VIPa nie mają - tak to ta funkcja tak was denerwuje jak VIPa nie macie :) )

2) VIPy będą mieli tylko Ci, którzy zapłacą w TEJ turze (innymi słowy: jeśli ktoś płacił wcześniej a nie ma zamiaru płacić teraz to VIPa straci)

Proponuję, żeby każda osoba, która chce zapłacić dała plusa w tym poscie. W ten sposób dowiemy się, ile jest osób chętnych i od razu będę miał spamlistę do następnych postów.
  • 72
@piokom123: Ostatnio wychodziło około 10-20zł na osobę (w zależności jak kto mógł). Skoro teraz jest nas tyle to może uda się na dłużej serwer wykupić (ostatnio na 3 miesiące braliśmy)

@only: Na 64 to jest przegięcie i chyba ludzie by na to nie poszli :) Musielibyśmy wtedy grać/farcić na samych dużych conquestach.
@moriturius: Jaki jest koszt serwera na 3 miechy da 32 graczy, oraz dla 48? Zastanawiam się nad dorzuceniem się (VIP mi nie potrzebny - wchodzenie z premium wystarczy), ale zanim złoże jakąś deklarację chciałbym wiedzieć ile to plus/minus będzie kosztować ;]
@piokom123: Jeśli rzeczywiście się złożysz to nic tylko szczerze podziękować. Na razie jednak ciągle należysz do grona tego cebulactwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@parasolki: Moim zdaniem 48 idealnie jesli się dużo osób będzie chciało zrzucić.

Tak jak napisalem juz wyzej - koszt to okolo 10-20zl w zależności od tego ile kto może dać. Każda złotówka się przyda. Jeśli ktoś może dać mniej to też jest ok.

@moriturius: Jakąś tam stawke minimalną proponuję jednak ustalić bo jeden da 20zł a jakiś seba rzuci 1zł i się cieszy z vipa.

Ale to najpierw trzeba będzie
@Artysta89: w sumie racji trochę masz z tą stawką, serwer jest dobry więc więcej kasy = więcej czasu wykupionego zależnie od tego ile złoży się osób, dwie dyszki na 3-4 miesiące pewnie wyjdą, majątek żaden. Chociaż minimalną można i od 10-15zł, a optymalna to może być 20.

ja ostatnio dawałam dyszkę i potem jak trzeba było dorzucić to nie chcieli już więc hajsów nie brakuje, a teraz więcej chętnych osób jest
@parasolki: @Doleginho mówił, że takie niestandardowe wielkości się nie pokazują w wyszukiwarce co może się skończyć tym, że nikt nie będzie grał u nas

@Artysta89: No to prawda. Myślę, że 10zł to chyba jest odpowiednia kwota minimalna. Raz ktoś sobie odmówi kebaba i będzie mógł się cieszyć z VIPa :) Ale ostatecznie powiem ile jest "zalecane" do zapłaty jak już będę wiedział ile osób