Wpis z mikrobloga

233993 - 1000 = 232993

Długo mnie nie było. Praca, egzaminy , praktyki .... ale jakoś od lutego dwa razy się udało, standardowo płytki ;)

Pierwsze płytki 20.03, drugie dopiero 10.05 - jakoś długo nie po drodze było jechać do Wa-wy... Wczoraj w kolejce tłumy - nie dało się usiąść, do 11 wybiło 150 osób.

Dnia poprzedniego było jednak podobno 10x gorzej - nie było gdzie stać na korytarzu. Do 13 przyjęto ponad 300 osób :przestraszony: Zapewne to wszystko za sprawą faktu, że w pt OT w Wawie miały wolne (a Saska pracowała tylko na 1 zmianę) za 2go maja.

Obecnie 11.45l ... jeszcze 2x i kolejną legitymację będzie można odebrać, szkoda że poprzednią zgubiłem :(

Standardowo zdjęcie rąsi z rąsi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#barylkakrwi
kiler129 - 233993 - 1000 = 232993

Długo mnie nie było. Praca, egzaminy , praktyki ...

źródło: comment_nvAdn0kbaPsPSkHHGtJb7OKvasi0P96I.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@kiler129: dobry programista pisze w każdym języku jak coś trzeba napisać :P Dopisać pare linijek to można czasami patrząc na kod leżący obok :) Mimo wszystko zachęcam :)
  • Odpowiedz
@noisy: Zacyznasz wchodzić na ambicję i zaraz chyba faktycznie zrobię git clone ;] Pluginy do XBMC się modyfikowało więc...

...ale najpierw skończę zlecenie bo nie będzie za co zatankować jak jeszcze dłużej nie oddam :P
  • Odpowiedz