Wpis z mikrobloga

Zasadniczo to ja nie wiem po co piszę ten komentarz, chyba tylko po to, żeby wylać swoje #gorzkiezale.

Generalnie chodzi mi o to, że zgłaszałem lewackiego pajaca o "wdzięcznym" nicku "Pan_Tralalinsky" jako trolla i multikonto (zgłoszenie wcześniejsze, którego nie ma już na liście zgłoszonych) i za każdym razem oznaczane były one jako nieprawidłowe. Niedawno (jakieś max. 2 godziny temu) konto zostało zbanowane (za właśnie multi i trolling). Dlaczego nie zablokowano tego idioty za pierwszym razem? Przecież to był oczywisty troll, jakiś baran z #neuropa który robił sobie #heheszki - dlaczego nicka tego barana nie podano w powodzie blokady?

@m__b: czy mógłbyś (jeśli to w ogóle możliwe) wyjaśnić dlaczego dochodzi do takich sytuacji jak ta opisana wyżej? Dlaczego gdy ktoś zgłasza oczywistego trolla i multi, nie jest traktowany poważnie? Czy zespół moderatorów nie potrafi odróżnić normalnego Użytkownika od za przeproszeniem (albo i nie) zwykłego debila, pajaca i trolla? Po co w ogóle jest ten system zgłoszeń skoro w ogóle nie działa jak należy tylko w cały świat?

#firstworldproblems #moderacjacontent #4konserwy #stobanowdlalewakow
d.....s - Zasadniczo to ja nie wiem po co piszę ten komentarz, chyba tylko po to, żeb...

źródło: comment_HdfXs5TMiYwZpHslDHrm5ko1ufWrmBjG.jpg

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@iniekcja: a z kogo by się wtedy śmiało? Neuropa to grupa, która tworzy najwyborniejszy lolcontent w tym serwisie.

@Farrahan: przecież to był jeden z was, Neuropejczyk z krwi i kości - nie dość, że zasmarkany lewus to jeszcze pisał, że Stalin i Lenin to byli wielcy ludzie + inne brednie doskonale wpisujące się w wasze poglądy. Na bana zasługiwał już pierwszego dnia - moje zgłoszenia były jednak odrzucane
  • Odpowiedz
@daimos: Nie dostał bana bo twoje zgłoszenie było c-----e. Taka prawda.

Za samo "trollowanie" i "prowokowanie sytuacji konfliktowych" banów nie rozdają a gdyby to robili to 3/4 osób spod tagu #4konserwy miałoby już permy.

A, i regulamin nie zabrania "uwielbiania komunistycznych bandytów" więc tutaj podstaw do banhammera również nie było.

Polecam poczytać regulamin.
  • Odpowiedz
że Stalin i Lenin to byli wielcy ludzie + inne brednie doskonale wpisujące się w wasze poglądy.

@daimos: Dowód na to, że ktoś z neuropy popierał kiedyś Stalina albo Lenina? :) Śmieszne jest to, jak człowiek broniący ZUSu zarzuca najbardziej liberalnej gospodarczo grupie na wykopie popieranie komunizmu :)

Na bana zasługiwał już pierwszego dnia - moje zgłoszenia były jednak odrzucane

Bo administracja ma gdzieś twoje zgłoszenia. Mówię ci, że poleciał,
  • Odpowiedz
Neuropejczyk z krwi i kości - nie dość, że zasmarkany lewus to jeszcze pisał, że Stalin i Lenin to byli wielcy ludzie + inne brednie doskonale wpisujące się w wasze poglądy.

@daimos: Ale nie wypada tak kłamać, a później płakać, że nikt Cie nie bierze na poważnie.
  • Odpowiedz
@ViZ_PL: wystarczyło poczytać komentarze tego idioty, żeby dojść do wniosku, że to troll. Jakość treści zgłoszenia nie ma tu żadnego znaczenia.

Za samo "trollowanie" i "prowokowanie sytuacji konfliktowych" banów nie rozdają a gdyby to robili to 3/4 osób spod tagu #4konserwy

Rozumiem, że to samo stałoby się z osobami spod tagu #neuropa
  • Odpowiedz
@daimos: Na Wykopie trolling nie jest karany. Niestety. Mogę ci wymienić co najmniej kilku użytkowników, którzy dodają posty tylko w celu prowokowania kłótni, a moderatorzy nie widzą w ich aktywności nic złego. Także czarnolistuj i czekaj, aż zrobią coś podpadającego pod regulamin (bluzgi itp.).
  • Odpowiedz
Generalnie z uwagi na fakt iż jesteście lewusami to tego typu poglądy do was pasują jak ulał.

@daimos: Czyli nie mamy dowodów, poza twoimi urojeniami :) No przecież to taka duża grupa, tyle osób, same lewusy i komuchy, łatwo będzie znaleźć jakiś cytat. Przecież to nie są tylko twoje projekcje, prawda? :)

Ja bronię ZUS-u? Trololo - pokaż gdzie ;) Jeśli już to jestem głosem rozsądku w dyskusji na temat tej instytucji bo niestety, ale prawda jest taka, że ludzie mają gówniane rozeznanie w tej kwestii, ale mimo wszystko robią
  • Odpowiedz