Aktywne Wpisy
wojtas_mks +169
Chyba już można oficjalnie stwierdzić, że "szury" miał rację w sprawie lockdownów, obostrzeń, maseczek i nieskończenie wielu dawek szczepionek.
Teraz rozpoczynamy fazę ograniczenia posiadania samochodów, jedzenia robaków zamiast jogurtów i mięsa, liczenia śladu węglowego itd.
Jak myślicie, lewactwo nadal będzie twierdzić, że to teorie spiskowe, a o tym że nie przekonają się dopiero jak dostaną mandat za wjazd do Warszawy autem?
#neuropa #bekazszurow #bekazpodludzi #bekazlewactwa #4konserwy #bekazprawakow
Teraz rozpoczynamy fazę ograniczenia posiadania samochodów, jedzenia robaków zamiast jogurtów i mięsa, liczenia śladu węglowego itd.
Jak myślicie, lewactwo nadal będzie twierdzić, że to teorie spiskowe, a o tym że nie przekonają się dopiero jak dostaną mandat za wjazd do Warszawy autem?
#neuropa #bekazszurow #bekazpodludzi #bekazlewactwa #4konserwy #bekazprawakow
Mac02 +8
mam pytanie do Mirków, bo ostatnio pod artykułem o tym że Polacy jeżdżą pełnoletnimi samochodami była zagorzała dyskusja i większość naturalnie broni 15-20 letnich samochodów.
dlatego mam jedno pytanie:
czy wozicie rodziny tymi samochodami? czy jakkolwiek myślicie o kwestii bezpieczeństwa? chyba że uważacie że 20 letnie Audi jest bezpieczniejsze niż nowa Corolla?
pytam poważnie, nie chodzi mi o g$wno burzę
#motoryzacja #samochody
dlatego mam jedno pytanie:
czy wozicie rodziny tymi samochodami? czy jakkolwiek myślicie o kwestii bezpieczeństwa? chyba że uważacie że 20 letnie Audi jest bezpieczniejsze niż nowa Corolla?
pytam poważnie, nie chodzi mi o g$wno burzę
#motoryzacja #samochody
Kupiłem kilka lat temu Battlefielda 2142. Pograłem wtedy no i tak sobie ta gra leżała przez kilka lat. Teraz po zainstalowaniu, nie mogę utworzyć konta nowego bo klucz wykorzystany, do starego nie mam dostępu. Nawet się nie domyśle jakiego wtedy nicka/meila używałem. Nie ma szans.
Napisałem meila na pomoc_techniczna@ea.com (wziąłem go z instrukcji gry) to mnie odesłali do http://help.ea.com/pl i kazali kontaktować się przez formularz. GDZIE ON JEST? Kliknąłem w "skontaktuj się z naszym doradcą" to wyświetla tylko gotowe formułki w stylu FAQ.
KIEDY JA KUFA CHCE SIE SKONTAKTOWAĆ Z JAKIMŚ LUDZIEM Z EA ABY POWIEDZIAŁ CO ROBIĆ?!
Na dodatek w grze mimo, że wyskoczyło "klucz cd wykorzystany" udało mi się założyć konto (przed na meila wszedłem i mam wiadomość, że konto założyłem oO), na które nie mogę sie zalogować w grze bo wykorzystałem klucz cd. #fucklogic
Macie jakieś pomysły co mogę zrobić, aby móc w końcu zagrać w coś na co wydałem kilka lat temu kilkadziesiąt zł ???
#gorzkiezale #kiciochpyta #pomocy #origin
#!$%@?, w oryginalnym BF2 miałem milion kont, bo po każdej dłuższej przerwie zakładałem nowe na ten sam klucz cd a teraz #!$%@?, problemy.