Wpis z mikrobloga

@gugas: Ew. stworzyć program na wzór tego z filmu Death Race. Jak ktoś chce wyjść od razu z pierdla to musi przeżyć ileś tam wyścigów, czyli wygrać. Albo odizolować jakąś dzielnicę miasta (lub np. całą Łódź) i ich wypuścić, niech się biją, a my oglądamy to w TV. Te pomysły przypominają brutalne i ponure SF, ale przemoc ma wzięcie i by się sprzedała na 100%. ;)
@ZUS_KRUS: @integra: Latem na ławce piliśmy z kolegami. Kij z tym, że było nas chyba z dziesięciu, a wieczór dopiero się zbliżał. Podszedł do nas jakiś patologiczny typ bez zębów, na oko 25 lat. Naćpany, zaczął do nas skakać i się szarpać. Dostał raz od kogoś kto się w końcu wnerwił i uciekł, ale sam fakt, że w biały dzień jakaś patologia do Ciebie może podejść i Ci kosę wsadzić
@McQueen: jakby nie byl sam to byscie #!$%@? jakby wam wyszlo kilku takich z nozami czy siekierami :D ja osobiscie pobilem rekord na 300m jak takie przyjemniaczki z siekierami mnie gonili
@gugas: Walnąć kilka kamer na takim terenie i umożliwić oglądanie na necie. Dodać system bukmacherski, który polega na obstawianiu np. kto kogo i czym zarżnie, jaka broń ma się pojawić w jakimś miejscu i interes się kręci. :D
@integra: No to jest oczywiste. Mam znajomych koksów, ale co im dadzą mięśnie kiedy wyjdzie nawet jeden typ z nożem? Pewnie by go zabili, ale chyba nikt nie chce aż tak ryzykować nawet zwykłego oszpecenia czymś takim. Widziałem już efekty ataku nożowników i szczerze dziękuję za taką zabawę. :) Lepiej uciec niż później cierpieć całe życie przez zachowanie honoru, lub mieć to życie po prostu krótkie. Takich ludzi powinny zwijać patrole