Aktywne Wpisy
brazowooka_eS +480
Wracałam dzisiaj z pracy, przechodziłam obok paczkomatu i jakaś dziewczyna otworzyła sobie zdalnie paczkę i mi #!$%@?ła w czoło skrzynką xDDD
saakaszi +336
Bosak stwierdził że nie rozumie w jakim celu został zatrzymany Romanowski i że to wszystko to pokazówka XD
Później dodał że są zwolennikami wyjaśnienia tej sprawy, ale siła zatrzymania powinna być używana na ile to jest niezbędne.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #polska #prawo #bekazpisu #polityka #sejm
Później dodał że są zwolennikami wyjaśnienia tej sprawy, ale siła zatrzymania powinna być używana na ile to jest niezbędne.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #konfederacja #polska #prawo #bekazpisu #polityka #sejm
Byłem z zona podczas porodu. Ta sytuacja byla dla mnie dosyć drastyczna patrzenie jak dziecko wychodzi z kobiety. Teraz czuje do zony obrzydzenie,nie umiem sie z nia kochać, nie pociaga mnie. Jak mam sie z nia kochać od razu przypomina mi sie porod i dziecko wychodzące na zewnatrz. Co robic mirki? #ciaza #porod #macierzynstwo
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Zkropkao_Na
Świetny pomysł.
dawaj mati potrzymasz mie za renke a przy okazji zobaczysz moje rozorane zakrwione i #!$%@? kalem krocze bd fajnie bo urodzimy razem przeciez
Porodówka to naprawdę nie miejsce dla faceta, jeśli już koniecznie oboje rodzice chcą być razem przy porodzie to ok, to ich moment.
Mężczyznom, o ile nie są położnikami, trzeba oszczędzać takich widoków. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tobie anonimowy mirku współczuję. Polecam terapię małżeńską. Widoki przykre, owszem, ale spróbuj się jakoś
@lazer: Setki lat kobieta była częścią inwentarza. Małżeństwo z miłości to nowoczesny wymysł, więc i potrzeba bycia z ukochaną osobą w najtrudniejszych dla niej chwilach jest czymś nowym.
@lazer: Kto mu kazał się tam gapić?