Aktywne Wpisy
mirko_anonim +21
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
6 rok razem, brak oświadczyn i moje zdziwienie. Jestem ciekawa, jak na to spojrzą inni.
Jesteśmy razem 5 lat, oczywiście mieszkamy razem. Przez pierwsze 3-4 rozmawialiśmy o zaręczynach i wiedziałam, że to się pewnego dnia stanie, ale nie miałam parcia. Czułam, ze to musi przyjść samo, nie ma co pośpieszać. Potem przestał podejmować temat. Ja mam poglądy w tych kwestiach tradycyjne. Nie chcę tłumaczyć bez sensu, po prostu
dambrzez +231
Mój 9 letni syn tworzy muzyke w fl studio to jego pasja
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Ma 0 wyświetleń na youtube
czy jest na sali choć 1 n----------y Mirek co da mu like lub komentarz
https://www.youtube.com/watch?v=QlYt2ij85rg
Na czym polega jazda na sankach
Jak się steruje sankami?
Strój.
No dobra, ale co z tą jazdą?
No dobra ale co w tym takiego ekstremalnego
Jak często zdarzają się wypadki i czy to boli
Czemu zacząłeś jeździć i czemu już tego nie robisz?
Generalnie nie wiem o czym wam mogę napisać. Jeśli macie jakieś pytania to ja bardzo chętnie odpowiem. Byłem w kadrze wojewódzkiej, uczestniczyłem w olimpiadach polski i trochę śmietańki towarzyskiej tego sportu poznałem. Kiedyś opowiem jeszcze o patologiach polskiego związku sportów saneczkowych ale to kiedy indziej
#sport #sportyzimowe #ama #saneczkarstwo #pjongczang2018 #polska #olimpiada
@DooWo: dlaczego to jest sportem?
Komentarz usunięty przez autora
Śledzisz dalej ten sport (olimpiady, jakieś zawody w Europie)?
Jak dawno temu i w jakim wieku zakończyłeś karierę?
Zjeżdżałeś może na tych drugich sankach (skeleton)i czy sterowanie mocno się różni?
Jakbyś porównywał, który bardziej niebezpieczny?
@SIr_Kakao:
1. Śledzę głównie większe wydarzenia. Mistrzostwa świata, olimpiadę itd
2. Kilka lat temu, trudno to nazwać karierą bo nigdzie daleko nie zaszedłem. Nie chcę podawać szczegółów,
Komentarz usunięty przez autora
@kinlej: Jakbym nie napisał tego w spoilerach to byłaby ściana tekstu, którą mało by kto przeczytał :)
A jak się postępuje z początkującym saneczkarzem? Przecież nie przestawią mu toru na łatwiejszy...
Jakieś spowalniające sanki? A może taki parasol z tyłu jak w kreskówkach?XD Czy się go tak po prostu rzuca na głęboką wodę?