Aktywne Wpisy
giga_jablecznik +204
#facebookcontent #heheszki
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
Dołączyłem do grupy Zielarki, Szeptuchy, Wiedźmy, Wiedźmini na fb i świetnie się bawię
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 65.3% (198)
- Nie 8.3% (25)
- Zrobić bachora 14.9% (45)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 11.6% (35)
Skradziono mi dość dużą kwotę pieniędz na trasie Hanower-Świecko. Zorganizowany duet polsko-ruski okrada w perfidny sposób w bardzo dziwny sposób i podmienoją euro na ruble. Uważajcie na prośby pomocy przy naprawie auta lub o opaski zaciskowe, podchodzi pozniej rusek i podobno gubi pieniądze. Opisze wszystko na spokojnie jak wrócę do domu. Załączam zdjęcie.
Proszę o wykop i uważajcie na swoje pieniądze!!!
#afera #oszukujo #zlodzieje #kierowcy #pracbaza
Komentarz usunięty przez autora
@patryk747: @ohuilalo: @patchupdate: @johnkashtan: @Samael071: @methanex: ogarnijcie, że OP krył polaka, który zakosił kasę ruskiemu, a w ostateczności to oni jego okradli i ten debil się nawet z tym nie kryje, że krył złodzieja. Nawet wielu komentujących nie zauważyło w tym nic złego bo przecież kasa wypadła ruskiemu, a to wtedy można mu kasę zabrać... Co za dwulicowość. OP to zlo. https://www.wykop.pl/wpis/30079595/odnosnie-wczorajszego-wpisu-o-skradzionych-pieniad/
Prawożądni Polacy swój legalnie, wcale nie pod stołem, zarobiony dochód wożą w kieszeni i potem się dziwią. Przelew SEPA widać wielu przerasta.
@HHokuss: prawidlowa reakcja