Aktywne Wpisy
calban +1549
#powodz
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Pytanie do ekspertów, dlaczego nie używamy elektrycznych samochodów podczas akcji ratunkowej tylko stare Stary 266? Mam nadzieję że jak będzie podobna sytuacja w Krakowie czy Warszawie to do strefy czystego powietrza będą wpuszczane tylko elektryczne w takiej sytuacji.
Kielek96 +134
Co kieruje człowiekiem który odmawia ewakuacji gdy dostaje ostrzeżenie o śmiertelnym zagrożeniu?
#powodz
#powodz
W sumie sytuacja win-win, jakby się zgodził, bo ja dostanę więcej kasy, a on zapłaci mniej niż dotychczas. Ale jak mnie podkabluje, to nie mam nic xDD
#pracbaza #praca #oswiadczenie
@Ranven: Nie rozśmieszaj mnie kolego. Taka zagrywka jest jak OP zrobiła jest bardzo słaba i może się okazać, że z-----a sobie na całej linii reputację.
@BrittaAndersson: moim zdaniem jeszcze zależy od tego czy gościu był do tej pory w porządku dla Ciebie. Jeżeli nie to spoko ;p
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora