Wpis z mikrobloga

Mireczki,

ogłaszam mini #konkurs. Na początku powiem, co jest nagrodą - być może niektórych zniechęci, a innych zachęci :) W wasze ręce oddaję książkę Radosława Kotarskiego "Włam się do mózgu" (klik). Książka nieczytana, jedynie otwierana.

Jakie są zasady konkursu?
Wymyślasz dla mnie nazwę bloga związanego z programowaniem, na którym będę mógł zamieszczać swoje kursy, a dzięki niemu każdy Mireczek będzie mógł zostać #programista15k. Nazwę piszesz w komentarzu i plusujesz ten wpis. Profit? Profit. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Oczywiście warunkiem zaakceptowania podanej przez uczestnika nazwy bloga jest również zaproponowanie domeny (musi być wolna) - także sprawdźcie przed zgłoszeniem się :) Można to zrobić np na nazwa.pl.

Jeden uczestnik może zgłosić klika propozycji, udział mogą brać wszyscy - nawet zielonki. Konkurs uważam za ważny, jeżeli weźmie w nim udział minimum 20 osób, żeby była jakaś konkurencja.

Wyłonienie zwycięzcy:
Zgłaszanie nazw trwa do dzisiaj (20.11.2017) do godziny 23. Po tej godzinie wybiorę osobę, której pomysł mi się najbardziej mi się podoba.

Przekazanie nagrody:
Wygrana osoba podaje mi nazwę paczkomatu do jakiego mam wysłać nagrodę. Wysyłam książkę na swój koszt, osoba odbiera, następnie robi fotkę na mirko i pisze jaki to ze mnie uczciwy Mireczek ( ͡º ͜ʖ͡º)

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i wołam też innych zainteresowanych.
#rozdajo #devops #ksiazki
MrProfeska - Mireczki,

ogłaszam mini #konkurs. Na początku powiem, co jest nagrodą...

źródło: comment_Gbz9smpT2TO6BFrfPKTAJ4YzT6VAc4Fa.jpg

Pobierz
  • 97
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach