Aktywne Wpisy
picasssss1 +1124
Holiday park tego milionera co kazał wały rozkopać w Jeleniej górze. Abstrahując od tego dzbana to kto tam jeździ zdrowy na umyśle xD ni to hotel nie to domek na uboczu, wygląda to jak obóz koncentracyjny.
#powodz
#powodz
Kearnage +691
ogłaszam mini #konkurs. Na początku powiem, co jest nagrodą - być może niektórych zniechęci, a innych zachęci :) W wasze ręce oddaję książkę Radosława Kotarskiego "Włam się do mózgu" (klik). Książka nieczytana, jedynie otwierana.
Jakie są zasady konkursu?
Wymyślasz dla mnie nazwę bloga związanego z programowaniem, na którym będę mógł zamieszczać swoje kursy, a dzięki niemu każdy Mireczek będzie mógł zostać #programista15k. Nazwę piszesz w komentarzu i plusujesz ten wpis. Profit? Profit. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oczywiście warunkiem zaakceptowania podanej przez uczestnika nazwy bloga jest również zaproponowanie domeny (musi być wolna) - także sprawdźcie przed zgłoszeniem się :) Można to zrobić np na nazwa.pl.
Jeden uczestnik może zgłosić klika propozycji, udział mogą brać wszyscy - nawet zielonki. Konkurs uważam za ważny, jeżeli weźmie w nim udział minimum 20 osób, żeby była jakaś konkurencja.
Wyłonienie zwycięzcy:
Zgłaszanie nazw trwa do dzisiaj (20.11.2017) do godziny 23. Po tej godzinie wybiorę osobę, której pomysł mi się najbardziej mi się podoba.
Przekazanie nagrody:
Wygrana osoba podaje mi nazwę paczkomatu do jakiego mam wysłać nagrodę. Wysyłam książkę na swój koszt, osoba odbiera, następnie robi fotkę na mirko i pisze jaki to ze mnie uczciwy Mireczek ( ͡º ͜ʖ͡º)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i wołam też innych zainteresowanych.
#rozdajo #devops #ksiazki
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Programowaniejesttrochejaksranie.pl
[blogramator.pl] - Blog programowca z pasją!
Komentarz usunięty przez autora
tylko zaczynaj wpisy od "cześć, tutaj mrprofeska z bloga blog.mrprofeska.com"
Komentarz usunięty przez autora