Aktywne Wpisy
mirko_anonim +95
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i siłą rzeczy relacja jest inna niż bez niego. Dla mnie to wyczekane dziecko i wymarzone. Długo się starałam. Natomiast nie mam świra bezwzględnego na jego punkcie. Fajnie byłoby poznać i pogadać z facetem który ma poczucie humoru, dystans, który nie jest maminsynkiem. Jest niezależny, inteligentny, zarabia na siebie. I chce żeby kobieta w jego towarzystwie czuła się dobrze. Tak jak ja chce żeby facet czuł się dobrze w moim towarzystwie. I na dzień dobry nie spłycać relacji do se#!u. Nie mam nic przeciwko ale nie chcę żeby relacja opierała się głównie na tym. A teraz czekam na pojazd w komentarzach że mam za duże wymagania lub madka z dzieckiem sobie wymyśliła zamiast brać pierwszego lepszego który się zdecyduje na taką jak ja. I fizycznie wyglądam bardzo dobrze - szczupła, z natury brunetka (teraz końce farbowane na blond), nie za wysoka - przeciętny wzrost. Moja największa wada? Gadulstwo.
────────
Moi Drodzy, przychodzę do Was pogadać. Jestem kobietą lvl 31. Pracuje. Wynajmuje mieszkanie. Mam dziecko (4latka). Samodzielna mama. I jak widzę te wszystkie wpisy na wykopie o madkach, p0lkach itd to mnie trzęsie. Nie lubię wrzucania wszystkich do jednej kategorii. Może jakaś część dziewczyn taka jest - nie wszystkie. Nie szukam faceta do utrzymywania, nie szukam tatusia dla dziecka. Szukam faceta do związku ze mną. Wiadomo dziecko jest i siłą rzeczy relacja jest inna niż bez niego. Dla mnie to wyczekane dziecko i wymarzone. Długo się starałam. Natomiast nie mam świra bezwzględnego na jego punkcie. Fajnie byłoby poznać i pogadać z facetem który ma poczucie humoru, dystans, który nie jest maminsynkiem. Jest niezależny, inteligentny, zarabia na siebie. I chce żeby kobieta w jego towarzystwie czuła się dobrze. Tak jak ja chce żeby facet czuł się dobrze w moim towarzystwie. I na dzień dobry nie spłycać relacji do se#!u. Nie mam nic przeciwko ale nie chcę żeby relacja opierała się głównie na tym. A teraz czekam na pojazd w komentarzach że mam za duże wymagania lub madka z dzieckiem sobie wymyśliła zamiast brać pierwszego lepszego który się zdecyduje na taką jak ja. I fizycznie wyglądam bardzo dobrze - szczupła, z natury brunetka (teraz końce farbowane na blond), nie za wysoka - przeciętny wzrost. Moja największa wada? Gadulstwo.
────────
Jade +195
Pomyślcie jak bardzo "prześladowani" muszą być homoseksualiści w USA, że ten facet wybrał sobie to za swoją tarczę.
Gdyby był księdzem, to zjedzono by go żywcem, a teraz mówi się coś o braku dowodów, jakby tamta publiczka dowodów kiedyś potrzebowała, co widać było chociażby przy akcji #metoo XDDDDDDD
Czy któraś z tamtych rzekomo molestownych pań przedstawiła jakieś dowody? Nie kojarzę czegoś takiego, a mimo to rozkręcono aferę mówiącą jaką powszechną rzeczą jest molestowanie.
A tutaj nagle dowody okazują się już konieczne. Jak w tym obrazku, co okradziona kobieta krzyczy "Łapać złodzieja" a przechodzień oburza się, że nazwała złodziejem kogoś, kto nie ma wyroku.
#przemyslenia #heheszki #metoo #bekazlewactwa #rakcontent #takaprawda #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #film
@RoHunter: W mainstreamowych mediach na pewno nie.
@plackojad: Czy my mamy 2010 rok?
@RoHunter: Tak, przyszedłby papież i im #!$%@?ł XD Co ty ćpiesz, żeby przy takiej nagonce na kościół pisać, że ma on jakąkolwiek moc zastraszania? Niby czym? Ten ksiądz nie udzieliłby już spowiedzi?
@Lawrence_z_Arabii: Dlaczego tak bardzo chcesz ośmieszyć ofiary pedofilii w Kościele? Polecam poczytać trochę o wieloletniej taktyce Kościoła w USA i ich sposobach ukrywania i zatajania przypadków pedofilii. Najwięcej artykułów będziesz miał na temat afery z Archidiecezją w Bostonie. Próbujesz wyśmiać wpływ dorosłych ludzi z mocną pozycją społeczną w stosunku do małych dzieci?
@RoHunter: Tak bardzo chcę ośmieszyć ludzi uczestniczących w nagonce na kościół, twierdzacych,, że to jakaś wszechmocna organizacja.
@Lawrence_z_Arabii: W pewnych sytuacjach Kościół ma/miał bardzo mocną pozycję. Wszechmocną? Wyolbrzymiasz. Nie sugerowałem tego w żadnym swoim komentarzu - nie kłam.
@RoHunter: To ty ją sprowadzasz na denny poziom, używając chwytów emocjonalnych typu "Hurr durr wyśmiewasz ofiary", zamiast pisać wprost.
Do 2011 roku, tylko w sprawie Maskella - 16 osobom Archidiecezja Baltimore wypłaciła odszkodowania.
@RoHunter: w USA w środowiskach postępowych jak widać też, czyli mogę śmiało napisać, że "lewica i homoseksualizm ma powiązania z pedofilą".
16 osób, a z tej histerii wynika jakby to było co
@Lawrence_z_Arabii: Piszę tylko o JEDNYM duchownym. 16 ofiar jednego księdza to mało? Poza tym, sprawa Maskella głośno wybuchła dopiero 5/6 lat po 2011 roku, także można spodziewać się sporo więcej ofiar, bo piastował on swoje urzędy przez długi czas.
@RoHunter: pisałeś o jednej Archidiecezji, a to dosyć duża jednostka.
Nie, ale instytucją są te osoby, które mówią, że każdy kto go oskarży bez dowodów to homofob, a nie przeszkadzała im akcja #metoo gdzie masowo rzucano oskarżenia bez dowodów.
@Lawrence_z_Arabii: Chyba dosyć jasno się wyraziłem.
@dqdq1: Popatrz, a jedna połowa ateistów których znam to gwałciciele i pedofile, druga to patologia i alkoholicy. Tak było, nie zmyślam.