Aktywne Wpisy
Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
koniolizator +20
Kto jest w Waszym #top murzynów?
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
U mnie na pewno (kolejność przypadkowa)
- KSI (z tych starych filmików z Vine)
- CJ z San Andreas
- Jeremy Fielding (na YouTube niezły mózg-inżynier, normalnie jak zwykły człowiek)
- Jabrils (na YouTubie, pisze bekowe programiki z użyciem sieci neuronowych)
- Neil DeGrass Tyson (ten naukowy m----n, czasami nieściśle opowiada, ale talentu popularyzotarskiego mu odmówić nie można)
A thousand-cock stare. Określenie ukute celem określenia osłabionego, pustego, nieskupionego w żadnym punkcie spojrzenia wyczerpanego życiem singielki po wielu latach bolcowania różnych facetów. Thousand-cock stare jest charakterystyczne dla długotrwałych użytkowniczek #tinder, gdzie nieobecne spojrzenie osoby odzwierciedla dysocjację powiązaną z traumą bycia zostawianym przez dziesiątki mężczyzn. Thousand-cock stare jest często spotykane u osób z dopiero co rozpoczynającym się zespołem seksualnego stresu pourazowego (SPTSD). Niekoniecznie wskazuje na SPTSD i nie zawsze występuje u osób już dotkniętych SPTSD. Ale bardzo często ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wojna #zwiazki #tinder #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #rozowepaski #pdk
@aPimpNamedSlickback: Na co dzień używasz pasty z fluorem?
@aPimpNamedSlickback: No co Ty. Pasta bez fluoru to chyba taka dla małych dzieci.
Poza tym, jaka jest Twoja ulubiona teoria spiskowa?
Teorie spiskowe traktuję trochę z przymrużeniem oka, bo większość nie trzyma się kupy. Jest jedna w którą wierzę, Pizzagate, ale bardziej w pojęciu wykorzystywania dzieci przez elity. Do tego MKUltra i Mandela Effect są ciekawe, ale nie wiem, czy są zbyt wiarygodne.
A co do teorii spiskowych to uważam że wszystkie bez wyjątku to dyrdymały. Tylko wariaci w nie wierzą. Nie istnieją żadne spiski.