Wpis z mikrobloga

W nawiązaniu do wpisu o the thousand-yard stare chciałbym przedstawić zjawisko spokrewnione.

A thousand-cock stare. Określenie ukute celem określenia osłabionego, pustego, nieskupionego w żadnym punkcie spojrzenia wyczerpanego życiem singielki po wielu latach bolcowania różnych facetów. Thousand-cock stare jest charakterystyczne dla długotrwałych użytkowniczek #tinder, gdzie nieobecne spojrzenie osoby odzwierciedla dysocjację powiązaną z traumą bycia zostawianym przez dziesiątki mężczyzn. Thousand-cock stare jest często spotykane u osób z dopiero co rozpoczynającym się zespołem seksualnego stresu pourazowego (SPTSD). Niekoniecznie wskazuje na SPTSD i nie zawsze występuje u osób już dotkniętych SPTSD. Ale bardzo często ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#wojna #zwiazki #tinder #ciekawostki #ciekawostkihistoryczne #rozowepaski #pdk
chchmiel - W nawiązaniu do wpisu o the thousand-yard stare chciałbym przedstawić zjaw...

źródło: comment_LWC6ylcK6As4VZnSLo2O74uZR4msK8YA.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@chchmiel Bardziej chodzi o to, że w wodzie z kranu znajduje się fluor z zanieczyszczeń z fabryk, który według niektórych foliarzy działa jak neurotoksyna. Akurat myję zęby pastą bez fluoru i piję tylko butelkowaną wodę, więc wypada bać się tylko bolców xD
  • Odpowiedz
Akurat myję zęby pastą bez fluoru i piję tylko butelkowaną wodę, więc wypada bać się tylko bolców xD

@aPimpNamedSlickback: No co Ty. Pasta bez fluoru to chyba taka dla małych dzieci.

Poza tym, jaka jest Twoja ulubiona teoria spiskowa?
  • Odpowiedz
@chchmiel Elmex jest z aminofluorkiem, nie wiem czy to to samo, co fluor ¯_(ツ)_/¯
Teorie spiskowe traktuję trochę z przymrużeniem oka, bo większość nie trzyma się kupy. Jest jedna w którą wierzę, Pizzagate, ale bardziej w pojęciu wykorzystywania dzieci przez elity. Do tego MKUltra i Mandela Effect są ciekawe, ale nie wiem, czy są zbyt wiarygodne.

• Odpowiedz
@aPimpNamedSlickback: No ja właśnie pomarańczową elmex od zawsze, pogodziłem się z tym że reptilianie w ten sposób sterują moim umysłem.

A co do teorii spiskowych to uważam że wszystkie bez wyjątku to dyrdymały. Tylko wariaci w nie wierzą. Nie istnieją żadne spiski.
  • Odpowiedz