Aktywne Wpisy
Tak jest, przychodzi typ do pracy na staż i mówi że mniej za 26, 27 zł za godzinę to nie będzie wstawał z łóżka XD Ja kiedyś na studiach miałem darmowy staż na którym zapierdzielałem, czy to rzeczy związane ze stażem, czy jakieś zamiatanie podłogi, bo robota była. Dopiero później to zaoowocowało w postaci zatrudnienia. Ale nie XD Teraz młodzi mają kupe kasy od rodziców, ale i tak za mniej niż takie
Okazało się, że przyjechali z Rumunii na Baltic Games i koniecznie przed wyjazdem chcieli zobaczyć jeszcze morze. Gadka fajnie się kleiła, bo choć mogliby być pewnie moimi dzieciakami, to okazało się że mamy sporo wspólnych tematów. Pogadaliśmy jak to kiedyś śmigało się na deseczkach i BMX, opowiadałem im jak jarałem się Rodneyem Mullenem, potem o Pradze, do której mieli jutro jechać i w której też byłem, w końcu o moich znajomych z Rumunii i miejscach o których mi opowiadali. Fajne pół godziny, które pozwoliło mi dotknąć ich świata i poczuć się przez chwilę 20 lat młodszym. A oni choć pewnie w głowie mieli heheszki i beke ze starego pryka, to nie dali po sobie nic poznać. Trochę też #feels bo przypomniało mi się jak to jest nie mieć zmartwień, obowiązków i myśleć jedynie o tym co przyniesie jutro...
#czujedobrzeczlowiek #truestory