Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +18
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
Zmieniałem kiedyś opony u wulkanizatora w Londynie i robił to jakiś m----n( typowa Jamajka dredy wolne ruchy- śmiałem się że powinien w F1 pracować ) i tak gdzieś po 20 minut gadki po angielsku zapytał skąd jestem. Jak dowiedział się że z Polski to zaczął nagle płynnie po naszemu nawijać. I zawiesiłem się wtedy konkretnie, no bo k---a m----n w UK mówi do mnie po Polsku lepiej ode mnie? Okazało się że koleś mieszkał w Polsce 10 lat i był DJ-em w Warszawie. ( ͡º ͜ʖ͡º)ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
@niegrzecznybobas: Nie spieszyłem się wtedy, ale jakby zadzwonił jakiś znajomy wtedy do mnie to na stówę bym powiedział coś w stylu -czarnuch gra w c---a z tą zmianą opon ( ͡º ͜ʖ͡º)
@borikossss: jak by to uslyszlal, to wydymałby cię na hajs, tak że nawet byś nie zauważył ( ͡° ͜ʖ ͡°)