Aktywne Wpisy
Quear +10
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Jak kiedyś będę miał córkę nazwę ją Alessa fajne imie?
ALESSA?
- Fajne imie 11.9% (18)
- Nie wiem 11.3% (17)
- Nie podoba mi się 76.8% (116)
Jako że jestem po rozwodzie ( dwójka dzieci) moja eks właśnie oznajmiła mi że za tydzień chce ze swoim lovelasem i TYLKO jednym dzieckiem zrobić tygodniowe wakacje.A najmłodsze dziecko (chodzi do przedszkola) ma zostać częściowo u mnie i i jej matki...NO K#RWA,ściemnia że na dwójkę dzieci nie ma kasy ,prawda jest pewnie taka że nie chce z małym jechać bo by nie miała spokoju na plaży.
Mam małemu nic mówić że siostra jest na wakacjach ..
I powiedzcie co teraz robic?
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Ona na to że syn jest za mały nie zorientuje się że starsza siostra jest na wakacjach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Wychowaj je na ludzi a nie na s---------y.
Dasz rade.
Jakoś dziwnie na p-------y jej starcza po 6 euro paczka
codziennie lody i pizza, mc donald itd, do tego jakieś place zabaw wycieczki itd
jak była wróci ze starszym gówniakiem to młodsze będzie opowiadać jak to super spędził czas z tatą a starsze też d--a ściśnie, że wolałoby zostać z ojcem i sprawa sama się rypnie
@zawadiakanarewirze
Tydzień w mieście ciężko będzie przebić urlop w Turcji
@Arachnofob: wakacje życia xDDD a póżniej dzieciaki otyłe latają i w dorosłym życiu zastanawiają się czego mają tak z-----e ciała
@spokojnie_to_ja: dla gówniaka to oznacza raczej... nudne zabytki lub siedzenie w basenie przy hotelu
@deny06: OP mówi, że najmłodsze chodzi do przedszkola... tydzień ze śmieciowym żarciem nie zabije go
@spokojnie_to_ja: Zostań przy swoim twardo albo obje albo wcale.