Aktywne Wpisy
Anoncio2111 +75
Witajcie Miraski, chciałem się Wam pochwalić zdjęciem Saturna, które zrobiłem dosłownie kilkanaście minut temu zestawem teleskop (zwierciadło 8 cal)+ lustrzanka. Efekt taki sobie, ale i tak jestem mega zadowolony ᕙ(✿ ͟ʖ✿)ᕗ
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
#astronomia #astrofotografia #kosmos #nauka #fotografia
WykopX +7
Jak nie #!$%@? pomysł z zagranicznych stronek, to można przetłumaczyć i wrzucić na reddita ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@MrFisherman: Twierdzenie, że Ukraina nie jest piękna xD Byłeś Ty tam w ogóle czy tak sobie piszesz, bo masz jakiś ból dupy do nich
A ból dupy o Ukrainę wynika z równie rzetelnych artykułów o faszystach na kresy.pl XD
Pomijam już fakt, że Ukraińcy się niczym od Polaków jadących na zmywak do UK nie różnią, bo Potomkowie Husarzy i Wielkich Lechitów i tak będą pałować Wiplera do swoich urojonych wyobrażeń, zamiast zwyczajnie
@amator_kwasnych_zelek: bosz lewaki uspokójcie się to tylko obrazek z jebzdzidy xD
@Deadly: Błagam powiedz, że Ty też z tym kalifatem żartujesz xD Zawsze mnie śmieszy, że są ludzie którzy wierzą w bajki typu strefy no-go i jakieś dzielnice szariatu. W ogóle ciekawe czy za 20 lat też będzie się mówiło, że Szwecja upada xD
Szwecja – w październiku 2014 Per Gudmundson ze Svenska Dagbladet napisał, że w Szwecji jest 55 obszarów, gdzie policja nie może utrzymać ładu i porządku[13]. W marcu 2015 roku, dziennikarz Henrik Höjer omówił wzrost przestępczości, zwłaszcza tej zorganizowanej w różnych dzielnicach w Szwecji od połowy lat 90. XX wieku, szczególnie w mieście Malmö. Pisał o gangach chcących
@MrFisherman: no tak, zapomniałem że zewsząd czycha mityczne lrwactwo XDDD