Aktywne Wpisy
Mam poważny problem i nie mogę przez to spać
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
Skoro większość kobiet nie ma tego mitycznego punktu G i samo wejście bolca nic nie znaczy, to po co tyle kobiet uprawia przygodny seks?
Przecież najlepiej chyba mieć coś z tego aktu a randomowy koleś na imprezie będzie miał wywalone w księżniczkę i najlepiej mieć stałego partnera który będzie o to dbał i znał nasze ciało. O co więc chodzi z tym, że
sameowoce +1
Co przestaniecie robić jak tylko stajecie się bardzo bogaci?
Ja: gotować. Jem głównie na mieście w lodowce są tylko jajka mleko i francuski szampan.
Ja: gotować. Jem głównie na mieście w lodowce są tylko jajka mleko i francuski szampan.
#heheszki #piwo #craftbeer #alkohol #humor #humorobrazkowy
Lech to oczywiście przegięcie, ale to piękny przykład jak korporacje zamydlają statystycznemu Polakowi obraz rynku
@coskoduje standardowa cena za Lecha/Łomżę/Żywca czy innego lagera w pubie w centrum w większości dużych miast, nic nadzwyczajnego....
@finam a kurde nie zauważyłem xD sprzedawaj 3 eurolagery z wielkich kampanii piwowarskich, #craftbeer xD
Najlepszy przykład to Okocim... Mam Inter marche nie daleko i ich produkty zajmują z 80% ekspozycji piw "innych".
Jedyną wzmianka że to korpo to wyprodukowane przez....
Brackie to wogole wałek... Należy do zywca, ale nie ma o tym wzmianki.
Kiedyś na tych wszystkich piwach marek wykupionych pisało grupa Żywiec, kompania
Komentarz usunięty przez autora