Aktywne Wpisy
kotka-a +7
Ile macie przy sobie gotówki? Samej gotówki, a nie bezgotówkowej. Ciekawe czy ludzie noszą jeszcze przy sobie kasę xD
#kiciochpyta
#kiciochpyta
maciekXDDD +623
byłem dziś w tym syfie zwanym #biedronka. przy nabijaniu szparagów zablokowała mi się kasa i trzeba było czekać na obsługę. pani podeszła, zalogowała się do systemu i zwróciłem uwagę, że kasa się zablokowała przez nieprawidłową wagę szparagów (waga 440 g, oczekiwana waga 500 g). z ciekawości wziąłem kilka innych wiązek i wychodzi na to, że biedronka wali w #!$%@? nie tylko na cenówkach, ale i na wadze produktów. różnice czasem mniejsze,
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#rakcontent #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #patologiazewsi #500plus
Co w tym śmiesznego? Dziecka tylko szkoda...
no ale #logikaniebieskichpaskow i tak stwierdzi, że to coś z różową jest nie tak xDDD
Aha, czyli ojciec ma być na każde zachowanie matki, bo jak jej się zachce jechać na imprezę, to on ma się dzieckiem zająć, nieważne, czy tak się umawiali, czy nie? xD
@evian: A nie jest? Twoja #logikarozowychpaskow ją usprawiedliwia i mówi że to modelowy przykład dobrej matki, zdrowego na umyśle, odpowiedzialnego, dojrzałego, kulturalnego, asertywnego człowieka?
Nie widzisz jak ona się do niego odzywa, nie widzisz, że mieli zaplanowane inne terminy opieki nad dzieckiem, że wciska mu te dziecko na chama? Przedmiotowe traktowanie siebie wzajemnie i dziecka to
@ruszka: błagam Was... była umówiona z jego matką (babcią dziecka), że ta się dzieckiem zaopiekuje, on miał tylko przez chwilę popilnować dopóki matka nie wróci - popilnować własne dziecko!! siedząc i tak w domu!!
ale oczywiście trzeba zrobić na złość, typowo dla niebieskich pasków
a lasce się nie dziwię, że nerwy traci, kretyn nie płaci alimentów, robi na złość jej i własnemu dziecku, znając życie nie pierwszy raz
Skąd wiesz, że tak było? Może gościu nie jest zbyt chętny, bo tak naprawdę nie umawiała się wcale z jego matką, tylko wali ścieme żeby wyjść sobie z koleżankami bez dzieciaka?
ale to trzeba być dojrzałym ogarniętym facetem...
jakby kłamała to by od razu jej to wytknął, bo miałby kolejny argument