Aktywne Wpisy
Jak mnie madgi w pracy wkurzają.
Mam dużo pracy, ale muszę mieć jeszcze więcej, bo jednej madgi nie ma, bo dzieciak się pochorował i ta wzięła urlop na żądanie, gdzie ja zostałam poinformowana na ostatnią chwilę. Bo dzieciak w lipcu miał gorączkę. Jak można w lipcu mieć gorączkę??
Albo ja czekam na ważne przesyłki, ale nie mogę ich teraz dostać na już, bo właśnie dzwoni mąż szanownej madgi, bo dzieciak znowu chory i ona musi odebrać.
Co
Mam dużo pracy, ale muszę mieć jeszcze więcej, bo jednej madgi nie ma, bo dzieciak się pochorował i ta wzięła urlop na żądanie, gdzie ja zostałam poinformowana na ostatnią chwilę. Bo dzieciak w lipcu miał gorączkę. Jak można w lipcu mieć gorączkę??
Albo ja czekam na ważne przesyłki, ale nie mogę ich teraz dostać na już, bo właśnie dzwoni mąż szanownej madgi, bo dzieciak znowu chory i ona musi odebrać.
Co
Operator_imadla +38
#nieruchomosci prawda jest taka że elita mieszka w domach a hołota i biedactwo w mieszkaniach.
#policja #prawo
Komentarz usunięty przez autora
@totalski: #!$%@? mnie takie coś. Ja za bystry nie jestem, ale żeby tak się jebnąć i sugerować się oznaczeniem modelowym zamiast numerem seryjnym? To jest dramat #!$%@?.
@Jaraz: No akurat nie. Bo ktoś kto pracuje w policji i w 'dziale kradzieży' (dochodzeniówka, czy jak? Nie znam się). Powinien umieć rozróżnić nazwę modelu od numeru seryjnego. Nawet wpisując w google typ wyskoczy Ci dana maszyna a wpisując numer seryjny za wiele Ci to nie powie.
To są przecież dwie całkiem inne
@Jaraz: Jak nie ma obowiązku znać? xD Skoro czegoś szukają, to muszą wiedzieć czego i chyba nieco zagłębić się w sprawę? :D
Tak, owszem, Janusz też jest po części winny, że nie wiedział co podaje, ale to właśnie zazwyczaj zwykłego, przeciętnego
Twój przykład o samodzielnym naprawianiu sprzętu vs podanie numeru vin jest tak nieadekwatny i nie mający żadnego związku z tematem, że nie widzę sensu dalszego komentowania.
@Jaraz: to może niech tępaki sobie to najpierw sprawdzą.
No ale wiem, 'nie ma obowiązku', podobny homo sovieticus co w sądach, też niby takie elitarne i ważne a jak przychodzi co do czego to nipu czy adresu nie potrafią sprawdzić bo 'nie ma obowiązku'. Nikt kto by ma jakieś choćby resztki intelektu czy RiGCZu nie pchał by się
@xetrov: kolejny który nie ma pojęcia o czym mówi, ale rzuca wytartymi sloganami.
Nawet nie wiem czy sam wątek jest prawdziwy czy nie, ale z tego typu podejściem wielokrotnie się spotkałem i cały czas mnie zastanawia skąd biorą się takie indywidua.
@Jaraz: no tak, 'nie ma przepisu' (