@QBA__: Polskie Caracale są wyposażone w cudowny rządowo-kościelny system stealth. Są one niewidoczne dla osób, które choć raz złamały 6 przykazanie onanizując się z myślą o czyjejś żonie. Nic zatem dziwnego, że nikt na wykopie nie widzi.
@QBA__: Dla mnie gość jest autorytetem. W tak młodym wieku pełnić tak ważną funkcję? To przecież trzeba mieć nie lada zdolności - gruntowne wykształcenie, obycie, znajomość spraw państwa. Gdyby Misiewicz nie miał tych cech, nie zostałby nagrodzony takim stanowiskiem. Tutaj obecni wykopowicze po prostu zazdroszom Misiewiczowi posady, bo w większości są nieudacznikami życiowymi i do pięt mu nie dorastają. Ich hejt zlewa się też z tym z mainstremowych mediów, które upatrzyły
#polityka #dobrazmiana #heheszki #gif #bekazpisu #misiewicze #wojskopolskie #4konserwy #neuropa #4kuce
ja tam widzę zieloną wyspę ( ͡° ͜ʖ ͡°) i słońce peru na białym koniu
http://www.wykop.pl/link/2512951/fakty-o-przetargu-na-smiglowce-wojskowe/
Dodam że gadałem z kilkoma pilotami wojskowymi na Air Show w Radomiu, i chwalili wybór Caracala.
Marihuana zniszczyła Ci mózg.
Komentarz usunięty przez autora
Pyszne #!$%@? xD
@pawel_je:
Mam Was szkalownicy! Wpisał tę godzinę tylko po to żeby mieć komentarze jak wyżej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@leleszek: zabolało? xD