Wpis z mikrobloga

@farmerjanek: Ale kręcenie. Już nawet im uwierzyłem, że to ruski fake news. Ale jak PSLowiec coś wspomniał nawet delikatnie o trybunałach i sądach międzynarodowych to już wiadomo, że jednak prawda.
  • Odpowiedz
Kłamstwa na prawdę nie przerobisz, w tym sensie.... szkoda waszego czasu bo już wam nikt nie uwierzy.

@farmerjanek: Ale masz dowód na to, że kłamstwa są po waszej stronie. Kosiniak-Kamysz jasno mówi, ze nie było mowy o żadnej interwencji.
  • Odpowiedz
@farmerjanek: To powiedz mi - gdzie tu masz "APEL DO UNII EUROPEJSKIEJ" (ja tu widzę list do Marszałka Kuchcińskiego) z prośbą o "INTERWENCJĘ" (ja tu widzę zapowiedź pozwów sądowych do sądów krajowych jak i m.in do Trybunału Sprawiedliwości).

Opozycja nie wysłała żadnego apelu do UE, tylko list do Marszałka i nie prosiła nikogo o interwencję, a jedynie zagroziła pozwami.
  • Odpowiedz
@rzygaj: To niech wytłuści w tym, gdzie tam Kukiz ujawnił treść "apelu do Unii Europejskiej" z prośbą o "interwencję".

Pokaż mi te rzeczy.
  • Odpowiedz
@farmerjanek: Jesteś tak śmieszny - udowodniłem Ci twoje kłamstwa i nie potrafisz się obronić.

Pokaż mi ten "APEL DO UNII EUROPEJSKIEJ" który napisała opozycja, gdzie prosi o "INTERWENCJĘ" albo przestań łgać.

To naprawdę nie jest nic skomplikowanego. Wytłumaczę Ci to prościej, bo może nie rozumiesz - jeśli zarzucisz mi, że wysłałem list do Kasi, ja powiem, że takiego listu nie wysyłałem, ty natomiast pokażesz jako dowód list, który wysłałem do Janka
  • Odpowiedz
@farmerjanek: Podkreślam Ci słowa, których chyba nie rozumiesz. Pokazałeś dowód na to, że opozycja napisała list do marszałka Kuchcińskiego i zagroziła mu sprawami w sądach.

To tobie fakty nie pasują i z tego listu starasz się zrobić apel do unii europejskiej z prośbą o interwencję.
  • Odpowiedz