Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +34
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
mickpl +736
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
1. Wchodzimy na stronkę imperium.news i zakładamy konto
2. Potwierdzamy maila (problemy z pocztami wp itp. najlepiej mieć gmail)
3. Po zalogowaniu wchodzimy w PROMOS > H1Z1 King of the Kill i odbieramy kod
4. Kod wklejamy w grze w zakładce Marketplace > Reedem code
5. Otrzymane skiny możemy używać, sprzedać na opskins (tygodniowy tradeban) lub zescrapować i otworzyć 6 losowych skinów
Wczoraj nie było już kodów, ale dziś dostarczyli nowe, jeżeli nie będzie znowu kodów to co jakiś czas sprawdzajcie na stronce
#h1z1 #steam #rozdajosteam
@CeZ_
@CeZ_: Wszystko działa jak należy