Aktywne Wpisy
3x32 +16
Jak zwykle dostaje alert rcb = nic sie nie dzieje xD ten kraj to mem z kartonu zrobiony, jestem we wsi na południe od #wroclaw , troche kropi, jutro ma pokropić troche bardziej, swiat sie nie skonczy. Tylko panike wprowadzacie, sąsiad co mieszka blizej wałów nakupił worków z piaskiem i robi z siebie idiote przy całej wsi xD a wszystko dlatego że po powodzi 97 władza z byle deszczyku robi
FELIX90 +76
328 000-3150= 324850
Rozumiem, że liczy się od 17 lutego 2014 , wiec u mnie byłoby 7x450ml. Jetem tu nowy, więc jakbym coś źle policzył, to proszę mnie poprawić.
Do tego, jako początkujący, opowiadam na pytania. Zgodnie z REGULAMINEM
- kiedy oddawałeś krew
Od 12 lat, potem dzień po 17 lutego 2014 i później od czasu do czas.
- gdzie oddawałeś,
Rzeźnicza w Krk+akcje na AGH (akcje ogarnia taki miły starszy Pan. Pozdro! dla niego :o)
- czy przed oddaniem dostałeś jakiś posiłek? jeśli tak, to jaki?
Nigdy w życiu. Dawno temu w Tawo* dawali zupkę, ale po.
- jakie rekompensaty kaloryczne oferuje dana stacja krwiodawstwa?
W Krk dają bardzo dobre czekolady w niezbyt ładnym opakowaniu (gorzka RULES!!!).
- czy otrzymujesz jakieś dodatkowe rzeczy, typu koszulki/długopisy/cokolwiek?
Raz dostałem kocyk polarowy.
- czy za określoną ilość oddanej krwi uzyskujesz jakieś profity? (darmowa komunikacja miejska itp)
Towarzystwo miłych pielęgniarek. Cóż więcej potrzeba do szczęścia?! ( ͡º ͜ʖ͡º)
- fotki otrzymanych czekolad i innych rzeczy są bardzo mile widziane
Zjedzone/rozdane/a temu co jeszcze zostało nie mam czym zrobić zdjęcia.
Komentarz usunięty przez autora
Dzięki za wyjaśnienie. Nie wiem czemu ale nie mogę już poprawić wpisu z odejmowaniem. Tak się kończy trzymanie się sztywno regulaminów, i co gorsza branie ich dosłownie. Chociaż, skoro nie obowiązuje nowy regulamin, to chyba trzeba było trzymać się starego?!