Wpis z mikrobloga

@Reality: zaznaczyć trzeba, że postująca też bierze udział w ustawce bo bez atencji takich bzdetów by nie robili szczególnie 1minute po zapostowaniu drugiej osoby robi screena
@Sofa: czyli koledzy napisali sobie wpisy ( oczywiście w krótkim odstępie czasowym - jedzący chciał się pochwalić i akurat w podobnym momencie okradziony zauważył i postanowił napisać ) i liczyli na jakąś przypadkową osobę która natknie się to ( oczywiście minute po wpisie ) i zauważy te dwa wpisy koło siebie i będzie miała chęć robić screena i robić wpis :D
@Lewo: To się leczy ziom. Jakiś ziomek napisał o zjedzeniu jego pasty czy coś, a drugi śmieszek podłapał. Stary żart lol. Tak strzelam przynajmniej. Zobaczyłam wpis jednego na mój wypok olałam i poszłam na mirko. Zobaczyłam wpis śmieszka i skojarzyłam z poprzednim. Weszłam w #pracbaza i tyle. Nie doszukuj się spisku tam gdzie go nie ma.
@Sofa: no przecież mówię, że to było ustawione ( jak nie przez obu to przynajmniej przez jednego, co napisał później ). A to, że Ty wiedziałaś, żeby screenować to może się w tym mylę ( ale i tak będę tak myśleć ).
@Sofa: musisz więcej xDDDDD i rób ze mnie głupka to dodaje wiarygodności. Nie mówię, że to na pewno Ty tylko dlaczego ja tak myślę.