Wpis z mikrobloga

A kiedy przyjdzie także po mnie
Zegarmistrz światła purpurowy
By mi zabełtać błękit w głowie
To będę jasny i gotowy...

Smutno mi. Choć nigdy nie chciał splendoru na wykopie, to myślę, że nie obraziłby się na mnie wiedząc, że piszę w tej chwili pod tym tagiem. Mam też nadzieję, że i rodzina nie będzie mi miała tego za złe. Choć nigdy nie zdążyliśmy poznać się "tak naprawdę", to mi smutno. Bardzo. Gdziekolwiek teraz nie jesteś, Vivo, to mam nadzieję, że jest Ci tam dobrze i kiedyś jeszcze będziemy mogli razem pośmieszkować. Twoje zdrowie, kumplu!

#historieprywaciarza
vaxx - A kiedy przyjdzie także po mnie
Zegarmistrz światła purpurowy
By mi zabełtać...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Smutno mi. Choć nigdy nie chciał splendoru na wykopie, to myślę, że nie obraziłby się na mnie wiedząc, że piszę w tej chwili pod tym tagiem. Mam też nadzieję, że i rodzina nie będzie mi miała tego za złe. Choć nigdy nie zdążyliśmy poznać się "tak naprawdę", to mi smutno. Bardzo. Gdziekolwiek teraz nie jesteś, Vivo, to mam nadzieję, że jest Ci tam dobrze i kiedyś jeszcze będziemy mogli razem pośmieszkować. Twoje
  • Odpowiedz
@Bartoni: życie to d----a i często zabiera tych najlepszych. Znając Vivo, to pewnie by chciał, byśmy zrobili imprezę, a nie się smucili, ale mimo wszystko... Smutno tak, wiedząc, że już nie napisze żadnej historii ze swego życia i nie będzie z nami śmieszkować z jakichś głupot.
  • Odpowiedz
@vaxx: Rozumiem.. Często z nim pisałem, dostałem masę świetnych rad i inspiracji do działania. Jest mi strasznie przykro. Pojechałbym nawet na pogrzeb, ale nie mam nawet od kogo uzyskać informacji.
K---a brak mi słów.
  • Odpowiedz
@faun69: jeśli dostanę jakieś informacje jego dotyczące i taka będzie wola najbliższej rodziny, to też chcę się na niego wybrać. Mi też, kumplu, mi też.
  • Odpowiedz
@Bartpabicz: też wierzyłem, że jednak spotkamy się wszyscy na tej imprezie, którą zorganizuje gdy tylko zdrowie pozwoli, by z każdym móc wypić "kolejkę".
  • Odpowiedz
Miałem nadzieję, że go kiedyś poznam na żywo. Gdy napisał, że "spada umierać", to myślałem że żartuje i wyzdrowieje. Jeszcze patrzyłem, jak się uaktywniał w czasie meczów reprezentacji w nogę, bo zawsze miał coś ciekawego do powiedzenia.

Stacja @vvivo. Poziom wykopu upada po raz kolejny.
  • Odpowiedz