Wpis z mikrobloga

Do wszystkich spod tagu #tfwnogf i #przegryw Nie warto sobie zawracać głowy kobietami, owszem rucha się fajnie ale związek wiąże się z tym że dziewoje trzeba zabawiać i chodzić z nią na np. spotkania z jej znajomymi.I oczywiście wszystko na pokaz, jak urodziny to z 20 osób bo chłopak jej przecież nie wystarczy. Jak jest wolny czas to na jakąś imprezę bo razem nie można pobyć bo nie będzie fajnych zdjęć na fejsika przecież. Będąc w kilku związkach miałem cały czas wrażenie że ja też byłem na pokaz i że wszyscy wiążą się tylko po to żeby inni nie wzięli ich za niewartościowych i nie, o zgrozo, cool. To mit że kobiety dojrzewają wcześniej od mężczyzn. Kobiety do końca życia zatrzymują się na poziomie gimnazjum. Wszysto na pokaz żeby inni zazdrościli. Dramat.

#gorzkiezale #zwiazki #logikarozowychpaskow
  • 12
@najlepszeplacepigalnakasztany: Zgadzam się. Też na razie mam dość.
Przeważnie przegrywy wyobrażają sobie #!$%@? w cipie i rozpaczają nad swoim nieskalanym stanem, a nie zdają sobie sprawy jakie trzeba czasem męczarnie znosić. Mam na myśli właśnie takie codzienne pierdoły typu foch albo pokazówka dla znajomych.