Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Ostatnio pod tagiem #tinder duże emocje wywołał fakt podawania przez wiele dziewcząt wymagań co do wzrostu w opisie. Pozwolę sobie zabrać głos.
Drogie różowe paski - problemem nie jest to, że macie jakieś oczekiwania co do potencjalnych partnerów. Każdy ma, faceci też, to oczywiste. Problemem jest fakt, że jeśli wasz opis kończy się na "Jeśli masz poniżej 180 cm, daj w lewo" to wysyłacie jasny sygnał - "hoho co to nie ja, mogę sobie przebierać w facetach, od atencji na tinderku przewraca mi się w dupie". I mimo, że pewnie w 95% spełniam te wzrostowe wymagania, to zawsze daję w lewo przy takim opisie, szkoda mi czasu na zadufane laski. Uważam, że mam więcej do zaoferowania niż wymiar.
Odpowiedzcie sobie szczerze na pytanie, czy polubiłybyście profil faceta z opisem "Tylko miseczka C lub większa" albo "Kobieta kończy się na 50 kg".
Już w ogóle przemilczę sytuacje, gdy takie wymagania stawia jakiś krasnal 1,60 m wzrostu xD
#badoo #rozowepaski #logikarozowychpaskow

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
Pobierz AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Ostatnio pod tagiem #tinder duże em...
źródło: comment_eZAsZNHVZ76ApzBaBFoOgvUivAVCcsQ5.jpg
  • 33
@AnonimoweMirkoWyznania: #!$%@?, szanuje Cię mirku samcu alfa, takie mocne przemyślenia z anonimowego konta. Przesuwasz w lewo jak widzisz takie wyznanie. Wiesz co, sęk w tym, że laski na takich portalach mogą faktycznie przebierać w facetach. Za każdym razem jak widzę takie posty pod #tinder, to już wiem, że kogoś piecze stuleja, bo wie, że nie będzie mieć szans... To jest apka, gdzie ludzi ocenia się po aparycji, dajcie se siana
UkrytySadysta: @OP:

Już w ogóle przemilczę sytuacje, gdy takie wymagania stawia jakiś krasnal 1,60 m wzrostu xD

Przecież niskie loszki mają większe parcie na wysokich niż wysokie. Dlatego zawsze kisnę jak jakiś wannabe specjalista od związków wmawia niskim mirkom, że na takich portalach powinni szukać niskich kobiet.

To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop