Aktywne Wpisy
koronawirus +807
Dzisiaj jest zajebiście ważny dla mnie dzień, z dumą chciałbym się pochwalić że w wieku 28 lat dołączyłem do progu ponad 30k na ręke pomimo zajebistych przeciwności losu. 10 lat temu miałem wypadek, który uczynil mnie inwalidą do końca życia, kierowca auta wbił się we mnie na głównej drodze i połamał mi całą miednicę, ledwo uszedłem z życiem. 3 lata leżałem na plecach, wyrzucili mnie ze szkoły przez co musiałem kończyć liceum
zarzutkin +907
Ostatnio pod tagiem #tinder duże emocje wywołał fakt podawania przez wiele dziewcząt wymagań co do wzrostu w opisie. Pozwolę sobie zabrać głos.
Drogie różowe paski - problemem nie jest to, że macie jakieś oczekiwania co do potencjalnych partnerów. Każdy ma, faceci też, to oczywiste. Problemem jest fakt, że jeśli wasz opis kończy się na "Jeśli masz poniżej 180 cm, daj w lewo" to wysyłacie jasny sygnał - "hoho co to nie ja, mogę sobie przebierać w facetach, od atencji na tinderku przewraca mi się w dupie". I mimo, że pewnie w 95% spełniam te wzrostowe wymagania, to zawsze daję w lewo przy takim opisie, szkoda mi czasu na zadufane laski. Uważam, że mam więcej do zaoferowania niż wymiar.
Odpowiedzcie sobie szczerze na pytanie, czy polubiłybyście profil faceta z opisem "Tylko miseczka C lub większa" albo "Kobieta kończy się na 50 kg".
Już w ogóle przemilczę sytuacje, gdy takie wymagania stawia jakiś krasnal 1,60 m wzrostu xD
#badoo #rozowepaski #logikarozowychpaskow
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Po co to?
Dzięki temu narzędziu możesz dodać wpis pozostając anonimowym.
nie, to wysyłają jasny sygnał, że interesują ją faceci >= 180cm
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: Asterling
Przecież niskie loszki mają większe parcie na wysokich niż wysokie. Dlatego zawsze kisnę jak jakiś wannabe specjalista od związków wmawia niskim mirkom, że na takich portalach powinni szukać niskich kobiet.
To jest anonimowy komentarz.
Zaakceptował: sokytsinolop
Może właśnie nie napisała dużo na temat tego kogo szuka, bo jest otwarta na propozycje, a jej jedyne wymaganie to żeby facet był od niej wyższy? A nie od razu zadufanie w sobie, jak to napisałeś :P
@Fosfofruktokinaza: Jakoś panna z obrazka nie wygląda na 185cm.