Aktywne Wpisy
Piospi +419
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Itslilianka +76
Pamiętacie tą grę? Jezus ale to na tamte czasy było super! Fajne, kolorowe mapy, doskonała grywalność o tryb dla kilku graczy. Aż sobie kupię by złożyć hołd twórcom. Dodam że studio odpowiedzialne za produkcję jest dziś znane jako Epic Games #gry
Albo warto sobie znaleźć taką, co zachowuje klasę nie przesadza z alkoholem :Q
@Sh1eldeR: kekekeke a wygłupy na gifie to brak klasy XD ?
@pan_hubs00n: kolega miał takiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) zjadał mu wszystko, łącznie z porcelanowymi talerzami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@m_dop: wątpię by chodziło mu o wygłupy, raczej miał na myśli napierdzielanie się niczym stary Mietek spod budki z piwem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pomyślmy jak typowy bordo w tej sytuacji.
Niekoniecznie dla tych, którzy po zobaczeniu gifa powiedzą "a to #!$%@?,
A ja myślałem, że ten gif to na superpoważnie jest. Ogólnie to STRASZNIE się w tym momencie #!$%@?łem. Oż#!$%@? łojessu. Aż muszę ochłonąć.
@Elvadom
Zabawne, że wspominasz o "typowych bordo" i akurat przywołujesz tę muzyczkę. Ona ma całkiem fajną wersję disco. #coolstory: puszczałem ją na treningach tanecznych kilka razy. No, max kilkaset. Partnerka -- z tych porządnych i anty-nieporządnych -- nie wydawała się być nią zachwycona. Utworek ma spoko rytm i powinien jej się zajebiście podobać, więc kompletnie nie rozumiałem, czemu tak nie jest. W słowa się oczywiście nie wsłuchiwałem. Uśmialiśmy się do rozpuku, a
@Sh1eldeR: powinnam przy swoim wpisie dodać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pan_hubs00n: hehe no tak bo nikt nie ma!!!!! Bo to takie niesamowite osiagniecie!1111 wreszcie bezwartosciowe zycie staje sie czyms, bo jestescie z losową dupodają
nie
@pan_hubs00n: Wyjalem, byl tylko na czas pisania komentarza. Sam mam babe, ale denerwuje mnie zjawisko takie jak wyzej