@nowayman: Nie znam sposobu który jest na tyle prosty i bezpieczny, żebym sam się go podjął a tym bardziej polecił innym użytkownikom. Trzeba poczekać na jakieś proste i sprawdzone narzędzie z jakiegoś zaufanego źródła
@nowayman: Z tego co wiem to jak im wyślesz przypadkiem oba nierozdzielone to kredytują oba konta (eth i etc,) ale nie ma żadnej dokumentacji a opis przy adresie wpłaty wręcz zniechęca
@nowayman: @McGravier: Panowie skupmy się,o czym Wy piszecie. Panowie ! sprawa jest moim zdaniem oczywista to są dwa odrębne łańcuchy. To że POLO gdy wpłacasz ETH daje Ci taką samą liczbę ETC to nie jest nic sensacyjnego, robią to bo tak zadecydowali i te dodatkowe ETC są zasilane z łańcucha ETC a nie z ETH. Jeden łańcuch z drugim nie ma nic wspólnego. Nie może być tak że sobie wpłacasz
Wygląda na to, że crosstalk działa jednak w dwie strony. Czy to czasem nie oznacza, że jeśli ktoś kupił na polo etc, powinien otrzymać również eth?
#kryptowaluty #eth #etc #ethereum
Ich opis na stronie depozytu ETH jest jednak bardzo dezorientujący, więc nie wiem jak jest dokładnie
@McGravier: Wypłaciłem testowo etc i dostałem bez lustrzanego odbicia.
Czy to działa tak samo jeśli wypłacę eth?