Aktywne Wpisy
kulis +19
#famemma Natan coś ty zrobił diabełku Ty😈😈
Felixu +6
#przegryw #rozowepaski #seks Jestem długodystansowcem. Nie mogłem się nawet spuścić u divy 8/10 z wyglądem modelki podczas #!$%@?ńska. Dopiero po długim waleniu ręka spucha ujrzała świat. Mówiła ciągle "no zwal tego #!$%@?, pobrudź mnie, suczka chce mleka". Jedyne co mnie ogranicza to kondycja. Samice się powinny zabijać o mnie. Moja tajemnica? Walenie konia od 13 roku życia.
Podejrzewam, że Szkocja i Irlandia Północna odłączy się od Królestwa, zostaną one w UE i będą mocno rozpieszczane dotacjami etc. a angielska gospodarka mocno dostanie po dupie, funt spadnie jeszcze mocniej i niedługo będzie szorował dno... chcieli to mają. Będą niezależni, niepodlegli, dumni i biedni. Brawo panie Farage xD
Tak, tak, GB wynegocjuje świetne warunki z UE... #!$%@? wynegocjuje, UE teraz zależy, żeby GB dostała po dupie jak tylko się da, żeby zniechęcić inne kraje do wyjścia. Szczególnie, że to teraz UE będzie dyktować warunki i może równie dobrze nie dać im nic. Bo niby dlaczego nie? GB świetnie radziła sobie przed UE? Spoko, ale wtedy światowa gospodarka wyglądała nieco inaczej i królestwu nie groził rozpad.
@rfree: <<<----------- Ten człowiek nie wie co pisze, jak go przyprzesz do muru, to zacznie ci bełkotać o bananach (zniesione w 2009) kwotach mlecznych (zniesione rok temu) slimakorybie (wymysł polskich mediów) i tak w kólko. Nie wie nawet, że
BREXIT to wielki dzień dla UK i ostry kop w zad lewackich polityków z Brukseli, którym się zdawało, że ich władza
jest wieczna nad narodami Europy. 23 czerwca przejdzie do historii jako dzień przebudzenia w narodach Europy i ogromna szansa na prawidłowy rozwój i dalsze przeganianie przez UK uwiązanych w pętle socjalizmu i unijnej biurokracji krajów, które ślepo traktują UE
EU się sypie i wszyscy to widzą. Po PARU LATACH znieśli niektóre głupoty - ale wprowadzają nowe.
Jakby się skupili na wspólnym rynku a nie na pierdołach i lewackiej propagandzie (multi-kulti, homise/transy, islamiści.araby) to by było ok, a jak nie to niech #!$%@?ą.
@rfree: Teraz się ich wszystkich przepuści i spokój.
Sypią to ci się bzdury z klawiatury.
Możesz wskazać, w którym miejscu Unia narzuciła nam islamistów, arabów, homosiów czy
Cóż za wielki dzień, cofnąć się do lat 80 ubiegłego wieku :D
Znaczy, że co? Chcesz jeszcze więcej regulacji, bo nie rozumiem?
@Singularity00: Nie po myśli elit? Elity chłopcze, teraz otwierają szampana, zarówno te amerykańskie jak i azjatyckie. Cieszą się, że gospodarka jednego z ich konkurentów, zostanie zmarginalizowana, przez co łatwiej będą mogły ją kontrolować. Ba, nawet Berlin i Paryż się cieszy, bo ich największa przciwwaga w Unii zniknęła
knebli unijnych gospodarka.
Tak samo azjatyckie, amerykańskie biznesy na tym skorzystają bo będą mieć niezależnego, dobrego partnera z silną gospodarką a nie lewackie UE z jej syfem.
@Singularity00: jeżeli dla Ciebie jednolity rynek europejski to knebel to ja nie mam pytań. #!$%@? wy jesteście zabawniejsi niż mi się wydawało xD
UE jest kilkukrotnie silniejszą gospodarką niż samo uk. Na pewno inni będą lepiej traktować słabszą uk niż mocniejszą eu. Cóż za
Zapytajcie #!$%@? kogokolwiek kto robi spedycje towaru do chociazby Szwajcarii jak to wyglada
Skoro działa, to wiesz, co mnie obchodzi jak to wygląda :)
@Twardy__twardziel: oczywiście, mój jak zwykle niedoinformowany jak lewak dyskutancie ;)
"Ministrowie spraw wewnętrznych państw UE zawarli porozumienie w sprawie podzielenia między poszczególne państwa Wspólnoty części ze 120 tys. uchodźców przebywających w Europie. Przeciwko głosowała Słowacja, Węgry, Czechy i Rumunia. Polska głosowała za. Ma do nas trafić ok. 4,5 tys. uchodźców oraz 2 tys., których przyjęcie Warszawa zadeklarowała wcześniej."
http://www.tvp.info/21736781/jest-decyzja-w-sprawie-kwot-uchodzcow-tylko-cztery-panstwa-przeciwko
dodatkowo:
@alex-fortune: Szwajcaria nie jest w stanie czegoś importować, z "winy" tego że nie należy do UE? Podaj przykład, lud przyznaj że piszesz bzdury.
@Twardy__twardziel: Mi wystarczy że jacyś unijni dygnitarze z dupy nam w ogóle grozili takim czymś. Niech teraz #!$%@?ą.
Nie chcę czekać na drugą noc 1000 gwałtów jak z Kolonii w moim kraju. Może sam nie dbasz o swoją rodzinę i masz na to #!$%@?, ale niektórzy z nas nie.