@KotoFan: też tak kiedyś miałem w pekao... okazało się że w bankomacie w którym wypłacałem kasę wcześniej było to urządzenia skanujące karty i profilaktycznie zablokowali mi kartę :D
@KotoFan: Na facebooku mbank'u ludzie piszą że im też karty nie działają. Ja próbowałem przed chwilą zapłacić w sklepie i się nie udało, ale na szczęście miałem gotówkę
@KotoFan: Witam w grupie mirku. Mi też przed chwilą zjadło, wszystkim zjada. Oni #!$%@? nie mają godności człowieka. Jako tymczasową poradę powiem że w bankomatach Euroneteu możesz wypłacić BLIKiem jeśli masz apkę mBanku.
@KotoFan: @Trololo: Pierwsze co zróbcie to zastrzeżcie karty. Tak jak mówi @Trololo, gotówkę można wypłacić przy pomocy BLIKa w bankomatach Euronetu, Planet Cash, BZWBK, ING, PKO BP, Millennium .
@edekk91 @KotoFan, problem został aktualnie zgłoszony i trwają prace nad jego usunięciem. Ze względu na dużą ilość połączeń, kontakt z mLinią jest utrudniony. Zachęcamy do kontaktu z ekspertem online w kanale wideo/audio lub czat: https://www.mbank.pl/indywidualny/uslugi/uslugi/ekspert-online/ Przepraszamy za utrudnienia.
Pozdrawiamy, Zespół mBanku
Zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
@ZespolmBanku: Mam pytnie kiedy będę miał nową kartę i kto zrekompensuje czas zmarnowany na obsługę tego problemu z mojej strony? Konfiguracje w różnych sklepach, usługach itp?
Na waszym FB widać, że jest to problem raczej na dużą skalę więc trzeba będzie wyrobić dużo kart.
Podpinam się pod pytanie @KotoFan. Przed 20 minutami zeżarło mi kartę w Euronecie, pozwoliło zapłacić blikiem w oszonie, a 5 minut później odrzuciło identyczną płatność blikiem w McDonald'sie (akurat tutaj widzę chęć dbania o moją formę, chwali się) i zostawiło mnie bez karty. Mało fajno.
storn tez nei dziala za bardzo
Ja próbowałem przed chwilą zapłacić w sklepie i się nie udało, ale na szczęście miałem gotówkę
A pozatym uważam że #mbank cwel.
Komentarz usunięty przez autora
Pozdrawiamy, Zespół mBanku
Zapraszamy do dyskusji lub kontaktu bezpośredniego. Chętnie odpowiemy na pytania dotyczące naszej oferty.
super bank, bulwo
Na waszym FB widać, że jest to problem raczej na dużą skalę więc trzeba będzie wyrobić dużo kart.
@MichaelT128: czekaj- a tego nie rozumiem? po co ma zastrzegać, skoro już jej nie ma, bo bankomat zjadł?
http://www.wykop.pl/link/3228727/szumlewicza-okradli-hakerzy-sam-podal-im-login-i-haslo-do-swojego-konta/