Wpis z mikrobloga

Kiedyś w drodze na śląsk zatrzymałem się z rodzicami na stacji benzynowej, siedziałem z tatą z przodu. Już odjeżdzamy, patrzę a tam znajoma twarz, powiedziałem dzień dobry, tata też i pojechaliśmy. Znajoma twarz uśmiechnęła się i odpowiedziała dzień dobry. Dopiero po drodze zorientowaliśmy się, że ta znajoma twarz to Rysiek z Klanu ( ͡° ͜ʖ ͡°) nie wiem czemu tak późno się zorientowałem ale bardzo miłe że pan Piotr Cyrwus odpowiedział tak, jakby był naszym sąsiadem.
Szanujcie Piotra Cyrwusa, dzisiaj ma urodziny, kończy 54 lata! #coolstory #aktor
wojtek9214 - Kiedyś w drodze na śląsk zatrzymałem się z rodzicami na stacji benzynowe...

źródło: comment_Z10rSkut2eDNKRvuNsrb5zMhG5ZjgwVI.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@wojtek9214: moja mama w Krakowie powiedziała do kolesia 'szczęśboże' i on się nawet uśmiechnął, poznał ją - taa... to był aktor co grał księdza w 'Plebanii'
  • Odpowiedz
@wojtek9214: Ja kiedyś spotkałem Maćka z Klanu. Jeździ(ł) nad nasze morze i lubił rozdawać autografy.

I kiedyś jechałem też z takim panem wybitnym aktorem co ma ojca lub syna który ma takie naziwsko jak on (nie stuhr). Taki między 50-60 często grał dobrze dystyngowanego pana lub jakiegoś lepszego bandytę (bossa półświatka). Powiedziałem mu do widzenia wychodząc z przedziału a on mnie olał.

Maciek był 100x lepszy dla fanów.

• Odpowiedz