Aktywne Wpisy
mam_spanko +202
Konfederosyjskie działania przynoszą ogromne plony.
W Polsce wcale nie ma ksenofobii i nastrojów antyukraińskich... Każdy pretekst do walnięcia w Ukraińca jak widać jest dobry.
Ciąg przyczynowo skutkowy, to nie jest najmocniejsza storna Polaków.
Zamiast grzmieć na rząd, na system i na znieczulice w społeczeństwie, to trzeba wylewać swoje frustrację na inny kraj.
Tyle że ci Ukraińcy na prawdę tutaj pracują i próbują się asymilować. Cieszmy się że mamy takich migrantów, a nie bajzel jak na zachodzie.
W Polsce wcale nie ma ksenofobii i nastrojów antyukraińskich... Każdy pretekst do walnięcia w Ukraińca jak widać jest dobry.
Ciąg przyczynowo skutkowy, to nie jest najmocniejsza storna Polaków.
Zamiast grzmieć na rząd, na system i na znieczulice w społeczeństwie, to trzeba wylewać swoje frustrację na inny kraj.
Tyle że ci Ukraińcy na prawdę tutaj pracują i próbują się asymilować. Cieszmy się że mamy takich migrantów, a nie bajzel jak na zachodzie.
greenscreen +202
Szanujcie Piotra Cyrwusa, dzisiaj ma urodziny, kończy 54 lata! #coolstory #aktor
Komentarz usunięty przez autora
@Rzuku myślę że gdybym nie odjechał to by usiadł, nakarmil piersia i uratował trochę dzieci z Afryki. Złoty człowiek
Pan Marian #!$%@?ł ze dwa razy pana Wiktora, chociaż on się mało co odzywał i przynosił Marianowi dania od baru do stolika.
I kiedyś jechałem też z takim panem wybitnym aktorem co ma ojca lub syna który ma takie naziwsko jak on (nie stuhr). Taki między 50-60 często grał dobrze dystyngowanego pana lub jakiegoś lepszego bandytę (bossa półświatka). Powiedziałem mu do widzenia wychodząc z przedziału a on mnie olał.
Maciek był 100x lepszy dla fanów.
Komentarz usunięty przez autora