Aktywne Wpisy
#nieruchomosci
Elo, wypie r dalam starą aluminiową instalacje z mieszkania i robię miedzianą, jakieś rady, co warto zrobić sobie na zapas?, chce sobie w sypialni zayebac jedno potrójne gniazdko z wejsciami usb oraz dwa podwójne gniazdka, a w pokoju gamingowym zayebau bym se poczwórne gniazdko żeby przedłużaczami sobie nie syfić podłogi a co by kabel menejdżment też fajnie wyglądał.
zdjecie sypialni.
Elo, wypie r dalam starą aluminiową instalacje z mieszkania i robię miedzianą, jakieś rady, co warto zrobić sobie na zapas?, chce sobie w sypialni zayebac jedno potrójne gniazdko z wejsciami usb oraz dwa podwójne gniazdka, a w pokoju gamingowym zayebau bym se poczwórne gniazdko żeby przedłużaczami sobie nie syfić podłogi a co by kabel menejdżment też fajnie wyglądał.
zdjecie sypialni.
Larsberg +42
@nadmuchane_jaja: przynajmniej w tej sferze jest odpowiedzialny, chociaż to wynika zapewne z innych powodów niż świadoma decyzja ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W życiu można robić co sie chce, po co patrzeć co sadza inni/społeczeństwo.
Sam teraz zaczynam kolejne podyplomowe, zrobię pewnie rok przerwy od pracy, odkładam 20k£ zeby mnie było stać z utrzymaniem sie itd, bo po prostu sprawia mi to przyjemność i chcę sie rozwinąć.