Wpis z mikrobloga

Mireczki co planuję #!$%@?ć to ja nawet nie xDDDD
Ojcu z matką od lat się nie układa i od pewnego czasu po prostu posuwa szczupłą młodą blondynkę nazwijmy ją Basia, nic poważnego, po prostu ma potrzebe jak każdy inny facet, sami rozumiecie. Jednak rozwodu nie chce na razie brać ze względu na mnie, bo pewnie zostawili by mnie matce pod opieke jak to zawsze bywa. Jednak ostatnio coś matka jakaś weselsza, cała w skowronkach, nie podobne do niej co było dość podejrzane, bo normalnie tak się nie zachowuje, więc jak poszła się myć to ojciec przejrzał jej na szybko telefon i co się okazało?
Że od kilku dni gada z jakimś małolatem i chce się z nim umówić w weekend jak ojca nie będzie w domu bo będzie na delegacji (a raczej "delegacji" xD). I teraz wiedząc to wkracza mój genialny plan xD Planuję tuż przed weekendem ogarnąć wódke i marihuane, oczywiście starym o tym nie mówiąc i udając że nadal gramy w gry komputerowe. Zamierzam się #!$%@?ć i najarać morde, będziemy palić z wiadra xD a ojciec będzie sprawdzał wtedy matkę, czy sprowadza tego małolata do domu. Jeżeli to zrobi to po jakimś czasie pewnie wkroczy z telefonem w ręcę filmując to wszystko xDDDD a ja mam dostęp do jego chmury na iphonie xDDDD #!$%@? im w dupe, patologia over 9000, już wole iść do poprawczaka xDd
Po weekendzie dam znać jak to wszystko wypaliło i czy wyszło wszystko tak jak po mojej myśli, zakładam tag w którym będę kontynuował swoją historie #jakspizgalemcaleosiedle

• 7