Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +61
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
picasssss1 +189
Wprowadzili w firmie nowy system premiowy, jeden chłop ze zmiany dosyć mocno się zafiksowal żeby wyrabiać progi i zarabiać grube pieniadze.
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
Biegał i latał po tym magazynie, miał zmienić stanowisko na w jego mniemaniu lepsze do wyrabiania progów.
Dzisiaj w robocie dostał udaru i zabrało go pogotowie, kurtyna
#pracbaza #januszex
Kraków: @cree @metaxy @Wilier @kiwacz @Cymerek, czyli 5 chłopa
Poznań: @sta, @nic_na_sile @impa @sensei_RRicco i Agata - 5 osób
3city: @Ilana @jak_to_mozliwe @skwarek2 - 3 osoby
Łącznie 13 przyjezdnych!
Wielcy nieobecni: @michnic i @JezusySandala @HCLB i @Mikimoto
Niech jedna osoba z każdego miasta niech do mnie napiszą PW albo na fejsie to podam dokładny adres i fotkę z Google Streets domku.
Jakieś 600-700 metrów od nas jest Polo Market, a obok niego Pizzera, więc nikt z głodu nie powinien umrzeć. W domku będą dostępne 2 kuchnie. Łazienka jest jedna, więc ciocia zgodnie z zapowiedziami udostępnia swój domek (obok nas), rok temu chłopacy korzystali i chyba źle na tym nie wyszli :) 14 osób łącznie ze mną (Kinga będzie na wyścigu gdzieś w świecie, echh) wątpię, aby szybko się ogarnęła, stąd zaproszenie od cioci :)
Co do noclegów: poprosiłem dziadków i mamę, aby poszli spać do cioci, więc mamy dom dla siebie. Ja pewnie pójdę spać do dziadków na dół, więc góra będzie dostępna dla wszystkich gości - powinniśmy dać radę. Kto może niech zabierze jakiś materac/poduszkę do spania, są dostępne 3 łóżka, 2 duże i 1 moje, mniejsze. Stąd 2 pary mogą zająć łóżka, single muszą się zadowolić podłogą, hehe :)
W sobotę robimy trasę tempem 25-35 km/h: https://www.strava.com/routes/4632997 Ważne - proszę zabrać drobniaki, przez Wisłę popłyniemy promem, opłata jest bardzo niska. No chyba, że komuś się ten plan nie podoba?
W niedzielę robimy coś takiego: https://www.strava.com/routes/4570871 tempo dostosowane do najsłabszego.
@impa przyjeżdża w piątek, czekam na niego w Toruniu i jedziemy wieczorem do Czernikowa. W sobotę czekamy na resztę, coś jemy no i jeździmy dalej. Wieczorem ogarniemy coś ciekawego, grill/ognicho, się zobaczy.
Niedziela to spoko luz, wstajemy i bez żadnej spiny idziemy na całodniową wycieczkę.
Około godziny 20-21-stej bym chciał jechać z powrotem do Torunia, bo praca :< Dłużej nie dam rady być w Czernikowie, tak w kwestiach organizacyjnych.
Jeśli są pytania to piszcie :)
Na fotce wszyscy wykopowicze, których udało mi się poznać :)
@goblin21: Jak widzisz my jesteśmy bardzo nie z okolicy. Pół Polski.
W sobotę będą tężnie w Ciechocinku i tama we Włocławku, a w niedzielę Zamek Golubski :)
@metaxy: @impa też ma problem logistyczny :>
@kocurkolandia: problem solved. Chyba że to jakiś inny problem niż ten o którym myślę :D Hmmm a jakby zrobić coś takiego że zamiast tamy wstawić Toruń? Tężnie (śmieszne słowo xD) spoko, a tama jak to tama :D