Jestem dumny, ale brzucha nie zapełnię dumą. Najgorsze co mogło spotkać Polskę to rozwój internetu i wyjazdy na zachód, bo ludzie zaczęli się porównywać z zachodem i chcieć żyć jak oni. Gdyby tak tylko dało się całe państwo odizolować od reszty świata...oh wait, mamy już jedną Koreę północną.
@Xianist: W każdej społeczności jest kilka czarnych owiec którzy bardzo wyraźnie pokazują swoje poglądy ja nigdy nie miałem koszulki z flagą (nie mógł bym jej potem wyrzucić do kosza) ale staram się kupować Polskie produkty dawać na ekshumacje zwłok itd. i jest dużo osób takie jak ja. I irytujące jest to że nazywa się ludzi takich jak ja faszystami bo ktoś na marszu na którym jest 100tys osób zahajluje takich traktuje
Rosja? Proszę Cię NATO ich rozjedzie, Rosja strzela z karabinów z 1 wojny światowej nie dadzą rady ( ͡°͜ʖ͡°) póki co to Rosja rucha całą Europę w dupę wielkim czerwonym siusiakiem, a wy nadal wierzycie w wielką zachodnią Europę i NATO? #wojna #ukraina #rosja
Pomyślcie sobie, że mamy teraz tylko cyfrowy pieniądz i pada system lub jest awaria związana z siecią energetyczną. Nie zapłacicie na allegro albo w xkomie za swoje zakupy xD Już u wielu osób jest panika, a to tylko #!$%@? system płatniczy zdechł na kilkadziesiąt minut xD
Jestem dumny, ale brzucha nie zapełnię dumą. Najgorsze co mogło spotkać Polskę to rozwój internetu i wyjazdy na zachód, bo ludzie zaczęli się porównywać z zachodem i chcieć żyć jak oni. Gdyby tak tylko dało się całe państwo odizolować od reszty świata...oh wait, mamy już jedną Koreę północną.