Wpis z mikrobloga

#!$%@? poszedłem na imprezę dla jednej dziewczyny i teraz siedzę i patrzę jak #!$%@? całuje się z jakimś kolesiem. Najlepsze, że to mogłem być ja ale oczywiście nie mam jaj żeby chociaż spróbować ją poderwać. #!$%@? to, to jest jakaś #!$%@? wrodzona wada mózgu czy jaki #!$%@?, albo Poprostu jestem takim #!$%@? tchórzem #!$%@? #!$%@? #!$%@?
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@orzell: jeśli po pijaku ona się całuje (tak wnioskuję) z byle kim, to nic nie straciłeś. Z resztą nie musiałeś nic stracić w momencie gdy się liżą, według mnie pijackie zachowania to żadne zobowiązanie, ważne jest żeby spiąć poślady i działać na trzeźwo. Może jeszcze spróbujesz i powalczysz. Trzymaj się.
  • Odpowiedz
@Chcesz_Pomarancze: wyszło jak wyszło. Fakt faktem znam osobę, co straciła dziewictwo z laską na imprezie grubo zakrapianej alkoholem,a razem nie są, ba, nawet chyba się nie pamiętają. Generalnie nic straconego, to najważniejsze co chciałam przekazać. Poza tym, facet to facet, nie będę się nad takim rozczulać. Zależy? Walcz do cholery.
  • Odpowiedz
@sehuniasta: no tak laska lize się z innym i mów mirkowi że nie wszystko stracone, serio? XD Ja ostatnio krecilem z taką 5/10 bo tak jak miałem problemy z 10/10 to ta #!$%@?ła inbe że hoho wszystko fajnie kolorowo SMS telefony spotkania chciałem być kochany to wziąłem ja do Wrocławia na randkę w dzień kobiet a ta mi po 2 dniach że #!$%@? we mnie xD Jedynie to mi szkoda
  • Odpowiedz
Poprostu jestem takim #!$%@? tchórzem

@orzell: no pewnie, cumplu. Przecież jakbyś zapytał o cokolwiek to #!$%@?łaby Ci lepe na pysk i poprawiła z kolana. Czego tu się bać? Tego, że powie "nie" i będziesz taki mały przegrany ludzik? A kim jesteś teraz?
  • Odpowiedz
@orzell: kiedy wy się nauczycie, ze mirko rady ssaja, wyjdz na miasto, poderwij z nudow kilka rozowych, podszkol się i dzialaj.

Jak czytam to wpisy to zastanawiam się xzy mozna być az tak #!$%@?, bez obrazy ofc. Sam kiedys taki bylem i zaluje. Troche praktyki i kazda Twoja, zreszta nie wiesz tego czy podryw by cos dal, choc fakt, ze siedziales i patrzyles jak się lize z innym swiadczy troche
  • Odpowiedz
@orzell: Nie ma innych dziewczyn dookoła? Jeżeli ta jest stracona to spróbuj się zabawić zamiast użalać w kącie :) Nie pójdziesz, nie zagadasz, nie wygrasz. Nie zawsze będzie się udawało ale w próbie 100 na pewno coś wejdzie, a przy próbie 0 to raczej dalej będziesz tak siedział :)
  • Odpowiedz