Aktywne Wpisy
Joxek +242
Też się pogodziliscie z swoimi gruzami przez obecne ceny aut? xD
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
Mam auto z fabrycznym #lpg z 2012 r. Od początku w rodzinie, bezwypadkowe. Jakby nie patrzeć auto ma 12 lat i normalnie zmieniłbym na coś świeższego, ale jak popatrzyłem na obecne ceny używanych aut i jak na przeglądzie diagnosta potwierdził że spodni próg zdrowe. To naprawiłem klimę, zrobiłem sprzęgło, kupiłem nowe wielosezonowe opony i parę innych #!$%@? eksploatacyjnych i będę nim
miki4ever +333
#bekazpisu #polityka #wybory #sejm
Dla tego kraju nie ma ratunku. Ponad 6 tysięcy polubień i atmosfera jak w 2015…Polacy serio lubią jak ktoś ich #!$%@? z pieniędzy i rządzi z perspektywą, teraz damy tarcze, a później jakoś to będzie. Przeraża mnie to. Nie mówię, że obecna koalicja to coś idealnego, ale ludzie chcą wrócić do ludzi, którzy jawnie okradali budżet z ich pieniędzy.. gdzie tu logika?
Dla tego kraju nie ma ratunku. Ponad 6 tysięcy polubień i atmosfera jak w 2015…Polacy serio lubią jak ktoś ich #!$%@? z pieniędzy i rządzi z perspektywą, teraz damy tarcze, a później jakoś to będzie. Przeraża mnie to. Nie mówię, że obecna koalicja to coś idealnego, ale ludzie chcą wrócić do ludzi, którzy jawnie okradali budżet z ich pieniędzy.. gdzie tu logika?
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
tl;dr poznałem dziewczynę na mirko, zostałem zdradzony, ale tym razem chcę zemsty
pełna historia w spojlerach
Zamieszczam tu zdjęcie tej głupiej pindy, a jeśli będzie zainteresowanie to w komentarzach wrzucę miły dla oka bonusik. Może nasz związek nie był długi, bo trwał tylko kilka miesięcy, ale dla mnie takie coś to kolejne lata walki ze sobą.
Nie napiszę wam nicka tej osoby, chcę tylko żeby widziała ten wpis i może coś do jej pustego łba trafi. To będzie wystarczające upokorzenie.
#zdrada #zwiazki ##!$%@?
Komentarz usunięty przez autora
@dex_ter: chichram strasznie, wybacz Mirku :(
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu