Aktywne Wpisy
wilkCaly +100
No cześć Mirki, mam sąsiadów Azjatów i zaraz mnie coś strzeli. Zwracałem im już uwagę że motorycznie zaśmiecają korytarz ale jak krew w piach. Jak dzwoni do nich ochrona to nie otwierają. Cała klatka jednak jak na załączonym obrazku. Stoją rowery, buty, wózki, zabawki.... Myślałem nawet żeby im nasrać do tych butów ale pomyślałem, że zapytam was o jakieś rady... Co z tym zrobić?
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
#deweloperka #wynajem #mieszkanie
kimunyest95 +38
dobrze ją listonosze w balona robią xD @Old_Postman
#poczta #kurierzy #logikarozowychpaskow #rozowepaski #bestofmirko
@Krol_Pontaru: awizo powinieneś zostawić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KwadratowyPomidor: tak się składa, że listonosz nie jest w stanie wziąć ze sobą wszystkich większych listów i paczek i wtedy zostawia awizo i musisz tyrać. Ale ok, ty wiesz lepiej xD
@homo_superior: dlatego listonosze co (słowo klucz) ROZWOŻĄ paczki mają uwaga uwaga.. samochód XD
to nie jest tak że wysyłasz paczke na adres i tam zostawiają awizo looooooool
@homo_superior: heheheheh i co na poczcie dają listonoszowi awizo?
(na poczcie) "ej słuchaj chłopie nie ma jak dostarczyć tego to zamiast paczki weź
@homo_superior: nie to jak ktoś wyśle coś za dużego jako list i się nie mieści TY PRZECZYTAJ TO SAMA, PROSZĘ POCZYTAJ NAJPIERW CO WKLEJASZ :D:D:D
@homo_superior: OD TEGO JEST LISTONOSZ CO MA AUTO
tak? to jak to się pajacu dzieje, że jednak taki zapis jak wyżej zacytowałam ma miejsce? Więc jednak nie zawsze listonosz z autem przywozi paczki.
Gdzie tak napisałam pajacu? Napisałam, że tak się dzieje i nie ma
@homo_superior: ty serio? jeszcze raz, sorry pięć razy dla Ciebie kiedy ten zapis się tyczy: