Wpis z mikrobloga

@Cronox: a co daje lvlowi 300 zabicie 50? nic i nikt tego nie robi chyba ze ma powod. nie moze byc tak ze typ z 70 poziomem biega se obok 300stki ze skullem i nabija mu pzta a ty nie mozesz nic mu zrobic lol. ta gra tak nie dziala. mowisz jakby to bylo pve czy cos takiego - ta gra polega na zabijaniu a expienie prowadzi tylko do zabijania. odpalcie
@Cronox: Wiedziałem, że będzie płacz. Dodaj 100 osób do gildii. Prawie nikt z gildii nie wie, że jest w stanie wojny która sama zainicjonowała. Nie zaakceptuj wara więc trać więcej expa i wbijaj skulle, żeby tracić itemy i kasę. Zagłosuj cała gildia, żeby nie było więcej fragów na złość gildii reborn. Zrób własną ankietę i głosuj cała ekipa, żeby reborn nie mógł was zabijać. Przegryw.

Proponowaliśmy wam zaakceptuje guild wara, będziemy
@Rahan90: Czekaj, czekaj. To było czasem tak, że obserwatorzy / miśki były neutralne (nawet było wspólne expienie) i jak wbiliśmy wam na exp spytać się czy jakoś się podzielimy expem to w odpowiedzi poleciały czarne kule ? Obie te gildie w takiej sytuacji uświadomiły sobie, że z wami nie można zawierać żadnych umów o nieagresje bo jak tylko znudzi się wam zdobywanie doświadczenia to zrobicie sobie raid po top40"-"reborn, co by
@Makundra: Z tego, co wiem to expiliśmy z gildia Tęczowe Misie, razem siedzieliśmy na TS'ie i w pewnym momencie jak expiliśmy na grimach wpadła wielka ekipa z Tęczowych. Byliśmy fakt znudzeni, już wcześniej pisaliśmy do waszego lidera, że chcielibyśmy guild war na prostych zasadach, same openki, żeby po prostu było ciekawiej, ale nie chciał zaakceptować. Padły chyba dwie osoby wtedy na grimach i kolejną akcją był wasz wielki najazd z gildia
(nawet było wspólne expienie)

@Makundra: w sumie skisłem z jednej sytuacji, expię sobie z @fasterious z rebornów na grimach, nagle do mnie pisze jakiś tryhard z gildii HURR CO TY ROBISZ Z WROGIEM EXPISZ WEŹ SIĘ ZABIJ DURR, zbiera ekipę na bicie fasteriousa, zaczyna się wojenka na wyvernach, jak ziomek (w sensie ten od mojej gildii) zaczyna przegrywać jako pierwszy speirdala i daje loga, a co ze Stulejką i bonusem bgc
@Rahan90: No sorry, ale najpierw się przyczepiasz do Obserwujących, że komunikacja u nich kuleje, a cytuje:
"Jestem z gildii jedi order i także zostałem zabity, potem dostałem wiadomość ze to dlatego ze jestem w jedi order, od jednego z rebornow"
"@Dantte: bo ludzie od was #!$%@? Rebornow to co sie dziwisz"

Należałoby chyba w takim razie zacząć od poprawy komunikacji wewnątrz własnej gildii, bo póki co to u was też strasznie