Aktywne Wpisy
Ryneczek +1252
Plusują przeciwnicy palenia. Najgorszy możliwy nałóg, ponieważ ma bezpośrednie przełożenie na zdrowie osób postronnych i angażuje je w ten cały śmierdzący proceder. Oni są gorsi od narkomanów. Gdy ćpun daje sobie w żyłę, to nie obrywam jego porcją heroiny. Gdy przechodzi obok mnie palący, to mimowolnie jestem narażony na wdychanie tej trucizny i bierne palenie (w USA ginie przez to 50k ludzi rocznie). Oczywiście palacz spyta "Hej, gdzie moja wolność". A ja
Balonowy21 +41
#wybory Nie minęło nawet tydzień od wybór, a już Tomasz Siemoniak z Koalicji Obywatelskiej zapowiada koniec programu 300 tysięcznej armi. Oznacza to fale zwolnień, likwidację jednostek wojskowych jak za czasów 2007-2015, a pewnie także zerwania kontraktów zbrojeniowych. Oczywiście to również z pewnością powrót do koncepcji, żeby cała Polskę wschodnia oddac w ręce napastnika i bronić się dopiero na linii Wisły. Na pewno możemy się czuć bezpieczni, gratulacje wyboru Polacy..
Coraz więcej random pk zaczyna latać i coraz więcej ludzi jest tym zmęczona, więc proponuje zwiększenie kar za PK.
RS - 2 fragi, BS - 3 fragi, frag trwa 24h
Głosujcie we wpisach poniżej :)
#mirkots
Komentarz usunięty przez autora
Ale troche ujowe jest PK kiedy ty sobie oxpisz takim 75lvl a tu wchodzi 333lvl i ded.
Zróbcie chociaż jakiś limit.
@Rahan90
Proponowaliśmy wam zaakceptuje guild wara, będziemy
@Makundra: w sumie skisłem z jednej sytuacji, expię sobie z @fasterious z rebornów na grimach, nagle do mnie pisze jakiś tryhard z gildii HURR CO TY ROBISZ Z WROGIEM EXPISZ WEŹ SIĘ ZABIJ DURR, zbiera ekipę na bicie fasteriousa, zaczyna się wojenka na wyvernach, jak ziomek (w sensie ten od mojej gildii) zaczyna przegrywać jako pierwszy speirdala i daje loga, a co ze Stulejką i bonusem bgc
Co ty za przeproszeniem #!$%@?.
Przykład pierwszy z brzegu: http://www.wykop.pl/wpis/16362615/#comment-56273485
I o ile wiem, mniej więcej jak wyglądają strony tej "wojny", to skąd się nagle wzieli tam Jedi nie mam pojęcia, a chciałbym wiedzieć, bo ekipy szukam.
"Jestem z gildii jedi order i także zostałem zabity, potem dostałem wiadomość ze to dlatego ze jestem w jedi order, od jednego z rebornow"
"@Dantte: bo ludzie od was #!$%@? Rebornow to co sie dziwisz"
Należałoby chyba w takim razie zacząć od poprawy komunikacji wewnątrz własnej gildii, bo póki co to u was też strasznie
To była prosta zwykła ankieta ( ͡° ͜ʖ ͡°)